‘Need For Speed Payback’ çete savaşlarına hazırlanıyor

Date:

The House ile mücadele başlıyor

Need For Speed Payback ’in 10 Kasım 2017 tarihinde Xbox One, PS4 ve PC için yayınlanacağı bildirildi. Ghost Games’in Need For Speed serisinin emektar yapımcılarının geliştirdikleri yeni oyun, ‘The Fast and Furious’a oldukça benzer bir intikam hikayesini canlandırıyor.

Oyunun yönetmeni Marcus Nilsson amaçlarının, en olası kişisel oyun ayarları, etkileyici araç değişimi imkanı, yoğun yarış ve açık trafikte kovalamaca tipi sahneleri sunmak olduğunu söyledi. Tüm bu faktörler eş zamanlı olarak sunulmak suretiyle ‘bütünüyle yeni, son derece etkin bir sürüş deneyimi’ sağlanması hedefleniyor.

Özelde fragmanı ele alacak olursak; yapılan vurgunun çoğu hikayeye dayalı. Fortune Valley’in yer altı dünyasında geçen hikayede üç karakter, bölgenin kontrolünü büyük oranda elinde tutan acımasız ‘The House’ çetesine karşı mücadele verirler. Konuma ve planlanan noktalara dayalı olarak oyuncular, üç kahraman arasında değişim yapacaklardır. Kahramanlarınız Tyler The Racer, Mac The Snowman ve Jess The Wheelman olacaklar. Hepsinden öte mücadelenin, bir ihanet ve intikam hikayesi olduğu vurgulanıyor.

[irp posts=”14971″ name=”Siz siz olun, 2018’den önce Bluetooth cihaz almayın!”]

Özelliklerin detayları ile ilgili fazla bir şey görünmüyor olmakla birlikte Payback’in de sokak yarışı kültürünün bir mirası olarak kapsamlı ve zengin bir araç tasarım imkanı sunacağını biliyoruz. Hatta öyle ki oyunun kişiselleştirme seçenekleri, yarışmacıların tamamiyle hurda araçları dahi birinci sınıf bir yarış arabasına dönüştürebilmelerine imkan sağlayacağını gösteriyor.

Need For Speed Payback 10 Kasım 2017 tarihinde Xbox One, PS4 ve PC’ler için piyasaya çıkacak. Nintendo Switch versiyonu için henüz herhangi bir duyum alamadık.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...