NieR: Automata PS4’e çıktı

Date:

Hack n Slash oyun türünü sevenlerin beklediği oyun NieR: Automata PlayStation 4’e çıktı.

Platinum Games ve Square Enix’in işbirliği içerisinde geliştirdiği Nier serisinin devam oyunu NieR: Automata bugün itibari ile PlayStation Store’dan satışa sunuldu. Day One Edition olarak çıkan oyunun fiyatı ise şuan 224 TL. Bu linkten PS Store sayfasına göz atabilirsiniz.

Oyun hakkında bilgi vermek gerekirse, Japon yapımı olan Nier: Automata’nın hikayesi 2B, 9S ve A2 adlı androidlerin, makineden hallice olarak tanımlayabileceğimiz kötü robotların dikte ettiği bir dünyayı yeniden elde etmeye çalışmalarını konu alıyor.  Ana karakter olarak 2B’yi yönetiyoruz. 2B, YoRHa adındaki Otomatlar Askeri Birliği’nin bir üyesi ve kılıç ustası. Yakın dövüşlerde kılıcına sarılırken uzak menzilli saldırılara karşı ise “Pod” ismindeki bir sistemi kullanıyor. Oyun oynanış itibari ile Third Person Shooter olsa da zaman zaman değişik kamera açılarıyla oyuna devam etmeniz gerekebiliyor. Aşağıdaki yeni yayınlanan fragmanda daha detaylı saldırı tekniklerini ve düşman yapısını görebilirsiniz.

Aksiyon seven oyuncuların büyük keyifle oynayacağı NieR: Automata PS4’den sonra 17 Mart tarihinde de PC kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...