Nubia M2 Play, giriş seviyesindeki başarılı akıllı telefon tanıtıldı

Date:

ZTE Nubia M2 Play modeli resmi olarak tanıtıldı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi yeni Nubia M2 play telefonu, donatılmış bulunduğu özellikleri ile mütevazi bir sistem ihtiyacında olan kullanıcılarına sunuluyor. Nubia M2 Play modeli performans ve diğer özellikleri göz önüne alındığında yüksek performans arayışında olmayanlara hitap ediyor. Üreticisi olduğu akıllı telefonun özelliklerini paylaşan ZTE, henüz piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgi vermedi. ZTE Nubia M2 Play modeli resmi olarak tanıtıldı.ZTE Nubia M2 Play modeli resmi olarak tanıtıldı

ZTE Nubia M2 Play özellikleri

ZTE Nubia M2 Play modelinde Snapdragon 435 işlemci modeli kullanılmış durumda. Bu işlemci giriş seviyesindeki cihazların arasından başarılı olmasıyla sıyrılıyor. Cortex-A53, 8 çekirdekli bu işlemci Adreno 505 GPU birimi ile desteklenmiş. 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızası bulunuyor. Telefon MicroSD kart desteği sağlamakla birlikte istenirse 128 GB’a kadar yükseltme imkanına sahip. Ekran boyutu ise oldukça iyi. 5.5 inçlik LCD ekranı Nubia M2 Play modelinde 720p ekran çözünürlüğüne sahip şekilde donatılmış.

İşletim sistemi Android 7.0 Nougat ve Nubia UI 5.0 arayüzüne sahip olarak elinize gelecek. Arka kamerası 13 megapiksel çözünürlükte olan Nubia M2 Play modelinin ön kamerası ise 5 megapiksel çözünürlükte. Yani giriş seviyesinde donanımlı bir cihaz için oldukça üst seviyede kamera özelliğinde. Ayrıca parmak izi okuyucusu da var. Verilen özellikleri şimdilik bu kadar. Ancak bu bilgilerin devamında piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...