Nubia NX907J, Çin’in sertifikasyon kurumunda ortaya çıktı

Date:

Nubia NX907J TENAA’da görüldü!

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden ZTE’nin yan kuruluş olan Nubia, geçtiğimiz günlerde Z17 modelini piyasaya sürerek, akıllı telefon ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Nubia, şimdi de yeni bir model üzerinde çalışıyor. Bildiğiniz üzere, piyasaya çıkardığı Z17 amiral gemisi üst segmentte bir modeldi. Nubia’nın yeni çıkaracağı akıllı telefon orta segmentte bir model olacak. Çin’in sertifikasyon kurumunda orta menzile hitap eden bir model olan Nubia NX907J ortaya çıktı.

Nubia NX907J TENAA’da görüldü!

[irp posts=”20302″ name=”AMD Ryzen Pro işlemcileri resmi olarak duyuruldu!”]
Nubia’nın yeni modeli NX907J, TENAA’da görüldükten sonra birçok özelliği de ortaya çıkmış oldu. Az öncede belirttiğimiz gibi, akıllı telefon orta segmentte bir model. Cihaz, gücünü 1.4 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemciden alıyor. 5.5 inç’lik HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olan akıllı telefon Nubia NX907J, 155.3×77.2×7.95 mm boyuta sahip. Akıllı telefon, 163 gram ağırlığında ve 2900 mAh’lık bir bataryadan gücünü alıyor.

Akıllı telefonun, 2GB RAM’i ve 16 GB’lık bir dahili depolama alanı mevcut. Nubia NX907J’nin 13 MP’lik bir ana kamerası ve 5 MP’lik bir ön kamerası bulunuyor. Cihaz, kutusundan ilk çıktığında Android 6.0.1 ile çalışacak. Akıllı telefonun, fiyatı ile ilgili henüz net bir bilgi verilmedi. Fakat, Nubia M2 Play’den daha uygun bir fiyata sahip olacağı düşünülüyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir bilgi edinebiliriz. Nubia NX907J’nin şu an için hangi pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı da net değil.

Nubia NX907J TENAA’da görüldü!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...