One Plus 5’in dünya çapında satışı başladı!

Date:

One Plus 5 açık satışı bugün başladı

Herkes tarafından beklenilen One Plus 5, şirket tarafından geçen hafta açıklanmıştı ve telefon bugün dünya çapında satışa sunuldu. OnePlus’tan doğruda satın alabilirsiniz. Telefonun özelliklerine tekrar bir göz gezdirelim. Akıllı telefonun en dikkat çekici özelliği, cihazın Snapdragon 835 yonga setini kullanıyor olmasıdır. Bilindiği üzere bu yonga seti şuan piyasadaki en güçlü yonga seti olarak lanse ediliyor. 8 çekirdekli bir işlemci yapısına sahip olan yonga setinin içerisinde 4.2.5 GHz Kyro ve 4.1.9 GHz Kryo çekirdekleri bulunuyor. 8 çekirdekli CPU mimarisine GPU tarafında Adreno 540 eşlik ediyor. Adreno 540, oyun performansı bakımından sınıfın en iyi GPU’su olarak gösteriliyor.

One Plus 5 açık satışı bugün başladı

[irp posts=”19733″ name=”Samsung Galaxy Stellar 2’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı!”]

Çin’de genel olarak 6GB RAM kullanan telefonlar fazla olduğu için, One Plus 5’te minimum 6 GB RAM tercih edilmiştir. One Plus 5’in 8 GB RAM’li versiyonu da mevcut. Bu yönüyle One Plus 5, Nubia Z17’den sonra 8 GB RAM kullanan 2. Akıllı telefon olmayı başarmıştır. Telefonun tek eksik yönü dahili depolama alanından kaynaklanmaktadır. 6 GB RAM’e sahip olan versiyonu, 64 GB dahili depolama alanına sahip. 8 GB RAM’e sahip versiyonu ise, 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Fakat, cihazın microSD kart desteği bulunmamaktadır.

İki versiyonu ile dünyaya satışa sunulan One Plus 5’in fiyatı bir pazardan diğerine göre değişiklik gösteriyor. One Plus 5’in 6 GB’lık versiyonu ABD’de, 479 dolara satışa çıkarken, Avrupa’da 499 Euro’luk bir fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. 8GB’lık versiyonu ise ABD’de, 539 dolar iken, Avrupa’da 559 Euro’ya, İngiltere’de 499 Euro’ya satılacak. Maalesef ki, One Plus 5’in ülkemizde resmi olarak satışı yok.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...