OnePlus 5 en ince telefon modeli olmaya aday

Date:

Mevcut en ince telefon hedefi

Bugüne kadar edindiğimiz tüm bilgileri toparlayacak olursak yeni öncü model OnePlus 5 ‘ın genel özelliklerini şu başlıklar altında toplayabiliriz:

OnePlus 5 en ince model olacak: CEO Pete Lau, OnePlus 5’in civcivlerin en ince üyesi olacağını belirtmekle birlikte, kastının tam olarak ne olduğunu ifade etmedi. Yani Galaxy S8, iPhone 7 ve diğerlerinden daha ince olacağı mı kastı, yoksa en ince OnePlus olacağı mı, belli değil.

Snapdragon 835 OnePlus 5’a güç verecek: OnePlus daha önce sorunsuz, güçlü ve etkin performans sağlamak için yeni modelde Snapdragon 835 chipinin kullanılacağını duyurmuştu.

Söylentiler OnePlus 5’in son sistem özellikleri taşıyacağına işaret ediyor: Snapdragon 835 haricinde OnePlus 5’in en az 6GB RAM, 5.5-inch ekran ve 3,600 mAh bataryası olacağı söyleniyor. Diğer rivayetlere göre ise batarya 4,000 mAh olacak.

OnePlus 5 ucuz olacak: Sızan belgelere göre OnePlus 5 450$’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu itibarla diğer öncü telefonlarla kıyaslandığında gerçek anlamda daha ucuz olacak. Bu da demektir ki firma güçlü cihazları nispeten düşük fiyatlarla sunmayı düstur edinmiş.

[irp posts=”14971″ name=”Siz siz olun, 2018’den önce Bluetooth cihaz almayın!”]

OnePlus 5 Haziran’da çıkacak: Sızan bir etkinlik davetiyesine göre OnePlus 5’in çıkış tarihi 15 Haziran olarak belirlenmiş. Bu da firmanın dominant marka avcısı yeni modelini bu yaz civarında çıkaracağına dair planları ile örtüşüyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...