Pebby ile evcil hayvanınızla her daim iletişimde kalın

Date:

Pebby ile evcil hayvanınızla dilediğiniz yerde oynayabilir ve iletişime geçebilirsiniz

Eğer evcil hayvanlarınızı ailenizin bir parçası olarak görüyorsanız, tüylü aile bireylerinin fiziksel ve duygusal gelişimi için ihtiyaç duydukları her şeye (sevginiz dahil) sahip olduklarından emin olmalısınız.

Pebby, bu sorumlulukları yerine getirmesinde evcil hayvan sahiplerine yardımcı olacak bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Evcil hayvanlarınızın hiç yalnız kalmamasını sağlıyor. Bu cihaz ile evcil hayvanınızı dünyanın herhangi bir yerinden izleyebilir, onunla oynayabilir ve iletişime geçebilirsiniz. Akıllı telefonlarla kontrol edilen bu mekanik top, evcil hayvanları aktif ve iyi bir ruh halinde tutabilmeyi sağlıyor.

Basit bir top gibi göründüğüne bakmayın

Pebby, Wi-fi ve Bluetooth teknolojileri kullanılan uzaktan kumandalı bir top, akıllı bir tasma ve özel uygulamasından oluşuyor. Cihaz iki oyun moduna sahip; ilki uzaktan kontrol moduyla manuel olarak cihazı kontrol edebilmeyi sağlıyor, ikinci modda ise hayvanın tasmasına akıllı bir cihaz yerleştirilmesiyle birlikte uygulama aracılığıyla otomatik oyun modları devreye giriyor.

[irp posts=”8563″ name=”Köpek kuyruğu insan robot iletişimini arttırıyor”]

Tasma takıldıktan sonra cihaz, evcil hayvanı takip etmek veya ondan uzaklaşmak üzere ayarlanabiliyor. Ayrıca hayvan sahipleri, evcil hayvanların Pebby ile oynadığına dair bildirim alacakları bir alarm sistemi kurabiliyor. Ek olarak akıllı tasmalar, hayvanların bedenen formda olması hakkında veriler toplayarak sonuçlarını sahiplerine bildirebiliyor. Akıllı tasma içerisindeki pil ömrü ise 8-12 gün civarında dayanabilmekte.

Evcil hayvan sahipleri, dünyanın herhangi bir yerinden tüylü arkadaşlarıyla bağlantı kurabilmek için cihaz üzerindeki 720p geniş açılı kamerayı ve çift yönlü ses sistemini kullanabilmekte. Cihaz içerisinde ayrıca entegre bir lazer, LED ışıkları ve hoparlör gibi oyun fonksiyonları da mevcut. Dış katmanının değiştirilebilir olması, ürünün kişiye göre özelleştirilebilmesini sağlıyor. Cihazla işiniz bittiğinde ise yapmanız gereken tek şey, topun şarj cihazına dönmesini sağlamak için için uygulama aracılığıyla komut vermek. Pebby, fiyatını 248$’a çıkarmadan önce, Kickstarter‘da sınırlı bir süre için 124$ üzerinden perakende satış yapacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...