Pinterest üzerinden görsel arama yapmak için eklenti geldi

Date:

Artık pinlenmiş içerikleri sitelerden çıkmadan arayabileceksiniz

Pinterest sitesi her geçen gün kullanıcılarının işini kolaylaştıran içerikler sunuyor. Bunların arasına bir yenisini daha ekledi. Yarından itibaren kullanılabilen özellikle görsel aramalarınızı sitenin tarayıcı versiyonuna gelen eklenti ile yapabileceksiniz.

Nasıl kullanabileceğine gelince, eklentiyi indirdiğiniz taktirde girdiğiniz sitelerdeki görsellerin üzerinde Pinterest’in butonu çıkacak. Eğer o içeriği Pinterest üzerinden aramak isterseniz sadece görselin üzerinde çıkan butona basmanız yeterli olacak. Bu sayede de bulunduğunuz siteden çıkmanıza gerek bile kalmayacak.

Bu eklenti şimdilik sadece Chrome’a geliyor. Ama sosyal medya sitesi yaptığı açıklamada bu eklentinin diğer internet tarayıcılarına da geleceğini belirtti. Ama bu özelliğin diğer tarayıcılara ne zaman geleceğine dair bir bilgi vermedi. Bunun hakkında sadece “gelecekte” şeklinde açıklama yaptı.

[irp posts=”10240″ name=”Instagram Hikayelerine geostickers özelliği geldi”]

Yeni buton sayesinde sadece görsel arama yapmakla kalmıyorsunuz. Aramalarını detaylandırada biliyorsunuz. Bunu objeler, ürünler ve renkler başlığı altında yapabiliyorsunuz. Bununla birlikte eğer bulunduğunuz sayfadaki boş bir alana farenizin sağ tuşu ile tıklayıp “ara” sekmesini seçerseniz, sadece bir fotoğrafı değil bütün sayfadaki içeriği de Pinterest üzerinden arayabiliyorsunuz.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...