Kullanıcılar Samsung Galaxy S8’den şimdi de bu yüzden şikayetçiler

Date:

Bir haftada ikinci sorun

Galaxy S8 kullanıcıları, cihazın kendiliğinden kapanıp açılmasından dert yanmak için Samsung’un Amerika’daki topluluk forumlarına ve XDA Geliştirici forumlarına sığınmak zorunda kaldılar.

İlk olarak Android Authority’nin bildirdiği Samsung forum’daki şikayetler bir hafta önce forum üyesi Lazazy’nin şu bildirimiyle başlamış: “Evet, Galaxy S8 telefonumu aldım. Telefonun kendiliğinden kapanıp açılmasının haricinde her şey iyi çalışıyor gibi görünüyor. Şu an itibariyle 10 saat geçti ve şimdiye değin ben telefonu kullanırken cihaz 7 kere kendini resetledi.”

Şikayet cihazın kullanımdan bağımsız olmak üzere bekleme modunda ya da şarj olurken de resetlendiğini açıklamakla devam ediyor.

Bu ilk mesajdan kısa bir süre sonra diğer kullanıcılar da benzer şekilde şikayetlerle konuya müdahil olmaya başladılar.

S8PlusNightmare (S8PlusKabusu) kullanıcı adını alan bir başkası, cihazın eline geçtiği andan itibaren gerçekleşen bir resetleme döngüsüne girmesinden dolayı kullanılamaz hale geldiğini söylüyor. Kullanıcı telefonun değişimi için Samsung’la irtibata geçtiğini belirtiyor.

Sorun sadece Amerika’daki alıcılarla sınırlı değil. XDA forumlarında Canada’dan birkaç kullanıcı da yorumlarda bulunmuşlar.

Her iki forumda da sorunla ilgili yapılan spekülasyonlar, sorunun Samsung’un ‘Always-On Display’ özelliği ve ekran kilidi ile ilgili olduğundan, telefonda microSD kart kullanmanın sebep olduğuna kadar değişiyor.

Samsung’un son modelleriyle ilgili bildirilen rastgele resetlemeler ilk değil. Güney Kore’de bazı kullanıcıların Galaxy S8 ekranında beliren kırmızımsı renklenme şikayetlerinden sonra bir yazılım güncellemesi yayımlamak zorunda kalmıştı.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...