Samsung Galaxy S8 Mini, Geekbench’te ortaya çıktı!

Date:

Samsung’un yeni akıllı telefonu Geekbench testinde görüldü

Samsung, bugünde yeni bir akıllı telefonu ile gündeme oturmayı başardı. Samsung Galaxy S8’den hemen sonra Mini modeli üzerinde çalışmalarını yürüten firma, yeni akıllı telefonu ile test aşamasında yakalandı. Geekbench testlerinde ortaya çıkan yeni model Galaxy S8 Mini’nin birçok özelliği de böylelikle elimize ulaştı. Cihaz, testlerde SM-G9600 model numarasıyla dikkatleri üstüne çekti.

Hatırlayacağınız üzere, Samsung, 29 Mart’ta New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtıp, Nisan ayı içerisinde de piyasaya çıkarmıştı. Akıllı telefonun özelliklerine şöyle kısaca bir göz atmak gerekirse, cihaz gücünü Snapdragon 835 yonga setinden alıyor. Ayrıca, GPU tarafında ise Adreno 540 kullanan akıllı telefon, 4 GB RAM desteği ile destekleniyor. Ve, 64 GB dahili depolama alanına sahip olan telefonun, 3000 mAh’lık bir bataryası da mevcut. Kamera özelliklerine bakacak olursak da, akıllı telefon 12 megapiksellik bir arka kameraya ve 8 megapiksellik bir ön kameraya sahip. 1440×2560 piksel çözünürlüğünde 5.8 inç’lik kavisli bir ekranı var. Geekbench testinde yakalanan yeni model Galaxy S8 Mini’nin elde ettiğimiz özelliklerine bakalım şimdi de, acaba ne gibi farklılıklar göreceğiz?

Samsung’un yeni akıllı telefonu Geekbench testinde görüldü

[irp posts=”21054″ name=”Elon Musk, X.com’u Paypal’dan geri satın aldı”]

Geekbench testlerinde SM-G9600 model numarası ile ortaya çıkan Galaxy S8 Mini, Qualcomm’un 1.77 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 840 işlemcisinden gücünü alacak. Öte yandan, akıllı telefon 4 GB RAM ile desteklenecek. Telefon, 5.3 inç’lik bir ekrana sahip olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy S8 Mini, 32 GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak ve bunun yanı sıra, microSD desteği sunacak olan telefon 256 GB’a kadar yükseltilebilecek. Akıllı telefon kutusundan Android 7.1.2 Nougat işletim sistemi yüklü olarak çıkacak. Yeni Samsung Galaxy S8 Mini hakkında elimize ulaşan bilgiler şimdilik bu kadar. Cihazın kamerası hakkında henüz herhangi bir bilgi edinemedik. Bizi takip etmeye devam edin!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...