Gran Turismo Sport, 17 Ekim’de piyasaya çıkacak!

Date:

En iyi sürüş simülatörü oyunu Gran Turismo Sport satışa çıkıyor

Konsol oyunları denildiği zaman aklımıza gelen ilk isim Gran Turismo Sport olacaktır. Bütün zamanların en iyi sürüş simülatörü Gran Turismo Sport’un nihayet piyasaya çıkacağı tarih belli oldu. Ve, açıklanan bu tarih ile birlikte bir de oyun için fragman yayınlandı. Uzun zamandır beklenen Gran Turismo Sport 17 Ekim’de Kuzey Amerika’da ve 18 Ekim’de de Avrupa’da piyasaya çıkacak. Aslında, oyun severler tarafından geçtiğimiz Kasım ayında çıkması beklenen oyun, daha kaliteli bir iş çıkarmak adına geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya çıkış tarihini ertelediğini açıklamıştı. Ancak, oyunun yaratıcısı Polyphony, Mart ayı içerisinde başladığı kapalı beta safhasını tamamladı ve artık oyunu parlatmanın son aşamasında.

Polyphony başkanı Kazunori Yamauchi, başlatma tarihinin yanı sıra, mevcut tüm araç ve parçalar da dahil olmak üzere, şimdi ve yayın arasında oyun hakkında daha fazla bilginin açıpa çıkacağını belirtti. Yamauchi, bir blog yayınında ise, “Grafik, ses ve fizik simülasyonu açısından benzeri daha önce hiç görülmemiş bir deneyim sunacağız” dedi. Ve, ek olarak da, “ PlayStation’da bunun tadını çıkarabileceğiniz görsel efektler yaratmaya çalıştık” dedi.

[irp posts=”21060″ name=”Samsung Galaxy S8 Mini, Geekbench’te ortaya çıktı!”]

Öte yandan, standart pakete ek olarak Gran Turismo Sport’un diğer birkaç baskısı da mevcut olacak. Ve, paket, Limited Edition, Digital Deluxe Edition, ek avatarlar, oyun içi krediler ve diğer ikramiyeleri de içerecektir. Fiyatlandırılması ise, 70 ila 80 dolar arası olarak belirlendi. Şimdi, sizleri oyunun tanıtım videosu ile baş başa bırakıyorum.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...