Sivrisinek ısırıklarına teknolojik çözüm: Bite Helper

Date:

Bite Helper, sivrisinek ısırıklarınızın kurtarıcısı olabilir

Bacağınızı ya da vücudunuz da bulunan herhangi bir bölgeyi küçük canavarlardan biri olan sivrisinek ısırdığında artık yardımınıza koşan bir kurtarıcı var. Sivrisinek ısırıklarına teknolojik bir çözüm getirildi. Bu çözümün adı da Bite Helper. Vücudunuzda bir yeri bir sivrisinek ısırdı ve haftalarca kaşıntısı geçmedi mi? İşte, bu noktada devreye Bite Helper giriyor. Bite Helper, sivrisinek sokmalarını zararsız ve kaşıntısız bir hale getirmek için titreşim ve odaklanmış ısı kullanan, pille çalışan bir cihazdır.

Bite Helper, sivrisinek ısırıklarınızın kurtarıcısı olabilir

Bite Helper’ın geliştiricilerine dua edeceksiniz. Bite Helper, plastik ve silindir şeklinde bir gövdeye sahiptir. Uç kısmı ise, düze ve metaliktir. Tek bir tuş yardımı ile çalışır. Oldukça pratik bir kurtarıcıdır. Cihazın kullanımına gelecek olursak, vücudunuzdaki sivrisinek ısırığının hemen üzerine metal ucu yerleştirin ve cihazın düğmesine basın. Bu noktada, cihazın, Termo-Puls Teknolojisi devreye giriyor. Ürünün iyi bir sonuç vermesi için de 30 ila 45 saniye boyunca sivrisinek ısırığının olduğu bölgede bekletin.

Bite Helper’in nasıl çalıştığını anlayabilmek için, sivrisineğin sizi ısırdığı zaman ne olacağını bilmelisiniz. Öncelikle, sivrisinek iğnesini derinize batırır ve ardından kanınızın pıhtılaşmasını önlemek için kendi tükürüğünü cildinize enjekte eder. Neden mi? Çünkü, eğer kan pıhtılaşırsa, sivrisinek oracıkta sıkışıp kalır. Vücudunuz ise, tükürüğün size ait olmadığını anladığında, antikorlar ve histamin gönderir. Böylelikle, ısırılan o noktada, bir yumru oluşur ve histamin nedeniyle kaşınmaya başlarsınız.

[irp posts=”20763″ name=”Çift kameralı Zeiss lensli yeni Nokia Android piyasaya çıkıyor”]

Karıştırılmaması gereken bir nokta vardır ki, o da, Bite Helper’ın bir sivrisinek kovar olmadığı. Bite Helper sadece ısırmanın ardından o noktayla başa çıkma yöntemidir. Teorik olarak, Bite Helper’ın metal ucu üzerindeki 120 derecelik ısı, tükürüğün nötralize edilmesine yararken, titreşimler ile etkilenen bölgeye olan kan akışını artırarak, kaşıntının durmasına yardımcı olur. Cihazın fiyat etiketine gelecek olursak da, 39.95 dolara satışı sunuluyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...