Çift kameralı Zeiss lensli yeni Nokia Android piyasaya çıkıyor

Date:

Çift kameralı Zeiss lensli Nokia Android bu yıl çıkıyor

Hatırlayacağınız üzere, Nokia, HMD Global bünyesine katıldı. Ve, HMD Global’de kısa bir süre önce dünyaca ünlü kamera markası Zeiss ile bir ortaklık anlaşması yaptı. Hedef, Nokia’nın akıllı telefonlarını başarılı bir şekilde global pazara yeniden sokmaktı. Geçtiğimiz günlerde ise, twitter’dan atılan bir tweet aracılığıyla, bu anlaşmadan doğacak olan bir Nokia akıllı telefonun çift kamerası ve Zeiss lensli olarak piyasaya çıkmaya hazırlandığını öğrendik.

Çift kameralı Zeiss lensli Nokia Android bu yıl çıkıyor

HMD heyecanını sosyal medya üzerinden paylaştı ve, “akıllı telefon endüstrisinde yeni görüntüleme standartları belirlemek istiyoruz” dedi. Daha önce, Nokia modellerini yakından takip ettiyseniz eğer, Nokia, Zeiss tarafından üretilen lensleri, Nokia 808 PureView ve Lumia 1020’de kullandığını hatırlayacaksınız. Tartışmasız olarak, zamanlarının en iyi telefonları olarak biliniyordu. Şimdi ise, Zeiss tarafından üretilen lensleri, 2017 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkması beklenen Nokia’nın yeni amiral gemisi Nokia 9’da kullanacağı yönünde sızıntılar çıkmaya başladı.

[irp posts=”20758″ name=”Google Takvim iOS için nihayet güncellendi!”]

Sizce, Finli şirketin yeni amiral gemisi Nokia 9’u Zeiss marka lenslerle donatılmış çift ana kameralı olarak piyasaya sürmesi dedikoduları doğru çıkar mı? Nokia 9’un henüz çoğu özelliği belli değil. Fakat, akıllı telefonun gücünü Snapdragon 835 işlemciden alacağı ve 4 GB RAM ile destekleneceği belirlendi. Ayrıca, Nokia 9, 5.27 inç’lik QHD bir ekran ile piyasaya çıkacak ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Kamerası hakkında hiçbir sızıntı çıkmamıştı. Bu nedenle, gerçekten de Zeiss lensli çift kameralarla donatılmış olma ihtimali yüksek. Nokia 9’un 2017 sonuna doğru piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyat etiketinin ise, 700 dolar olması bekleniyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...