Son Ringling Bros. sirk gösterisi Facebook Live’da yayınlanacak

Date:

Geleneksel etkinlikten modern uygulama

‘Ringling Bros. and Barnum&Bailey Circus’ 100 yıllık bir faaliyet sürecinden sonra bu ay kapanıyor. Fakat ‘Dünyanın en büyük gösterisi’ olarak adlandırılan gösteride hiç bulunmamış olan meraklı seyirciler, biletsiz olmalarının bir önemi olmaksızın bir şans daha yakalayacaklar. Ringing Bros. son gösterinin Facebook Live’da yayınlanacağını duyurdu. Bu denli geleneksel bir show için kesinlikle modern bir hareket. Show aynı zamanda Ringling Bros.’un ana sayfasında da yayınlanacak.

Gösteri 21 Mayıs Paza günü saat 19.00’da (Türkiye saati ile 02.00’da), New York City’nin hemen çıkışında bulunan Nassau Veterans Memorial Coliseum’dan canlı olarak yayınlanacak. YouTube gibi ağlara oranla Facebook Live’ın kullanılması, Facebook’un yayın servisinin son yıllarda ne denli dominant bir hale geldiğini ifade ediyor. Üstelik firma kullanıcıların korkunç olayların yayınını yapmalarına engel olmakta zorlandığı bir dönemde. Efsanevi sirkin son gösterisi kesinlikle Facebook’a daha olumlu puan kazandıracaktır.

Ringling Bros. bilet satışlarının düşmesi ve masrafların artması sebebiyle geçtiğimiz Ocak ayında sirk turlarının bitirileceğini duyurmuştu. Fakat bu sirkin ilk canlı yayını değil. Son gösteride fillerde vardı. Filler onlarca yıldır sirklerin damgası olma özelliğini taşırlar. Fakat Ringling Bros gösterilerinde hayvanları kullanmayı durdurması için hayvan hakları gruplarından gelen ve giderek artan baskıya maruz kalmıştı. Bu Mayıs’ta yapılacak olan gösteride filler kullanılmayacak, fakat hiç şüphe yok ki bir devir kapanıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...