Kart oyunu The Elder Scrolls: Legends nihayet iOS ve Android’e geldi

Date:

The Elder Scrolls Legends oyunu artık iOS ve Android platformda

Bir kart oyunu olan The Elder Scrolls Legends, uzun bir beta sürecinin ardından Mart 2017’de yayınlandı. The Elder Scrolls evreninde geçen bu oyun, Mart ayının içerisinde iPad platformuna gelmiş, ardından ise, Haziran ayının başlarında Android tabletlerine geldi. Şimdi de, The Elder Scrolls Legends oyununun sevenlerine güzel bir haber geldi. The Elder Scrolls Legends oyunu artık iOS ve Android platformlarına geldi.

The Elder Scrolls Legends oyunu artık iOS ve Android platformda

iOS ve Android platformuna nihayet gelen oyun The Elder Scrolls Legends, akıllı telefonlara ücretsiz bir şekilde indirilebilecek. The Elder Scrolls: Legends oyunu, Heroes of Skyrim genişleme paketi ile ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Diğer iki pakete gelecek olursak da, iki paket de oyun içi satın almalar ile oyuna dahil edilecek. Ayrıca, oyunun geliştiricilerinden bir de açıklama geldi. Geliştiriciler, oyuncular için, oyun içerisinde bulunan yeni kartlar gibi öğeleri güncel tutacağını belirtti.

[irp posts=”22069″ name=”Middle Earth Shadow of War oyunu mobil platforma geliyor!”]

The Elder Scrolls: Legends oyunundan gelen bir diğer haber ise, oyun yayımlanmadan önce Google Play Store’da ön kayıt yaptıran oyunculara, ücretsiz efsanevi bir kart almaya hak tanıyacak. Biraz The Elder Scrolls: Legends oyunu üzerinde duralım. Oyuna ilk başladığınız zaman, sizden bir ırk seçmeniz isteniyor. Bunlar arasında, Argonian,, Breton, High Elf, Imperial, Khajiit, Nord, Orch, Wood Elf gibi seçenekler bulunuyor. Herhangi bir ırkı seçebiliyorsunuz. Daha sonradan seçtiğiniz bu ırkı da değiştirebilirsiniz.

The Elder Scrolls: Legends oyunu artık iOS ve Android platformda

Oyundaki kartlar, ırkların haricinde temel olarak altı kategoriden oluşuyor. Bunlar, beş attribute ve 1 nötr kategorileri. Aynı zamanda özellikler de belirli renkler ile adlandırılıyor. Öte yandan, oyunun iki tane de arena modu bulunuyor. Birinci modda diğer oyunculara karşı mücadele verirken, ikinci modda yapay zekaya karşı savaşıyorsunuz. Hearthstone kart oyununun yanında ikinci alternatif olarak The Elder Scrolls: Legends oyunu oynayabilirsiniz. Size eğlenceli bir oyun deneyimi katacaktır. Siz de hemen The Elder Scrolls: Legends adlı kart oyununu indirebilir ve eğlenceli dakikalar yaşamaya başlayabilirsiniz.

The Elder Scrolls: Legends oyunu artık iOS ve Android platformda

The Elder Scrolls: Legends oyunu iOS platformu için, https://itunes.apple.com/us/app/the-elder-scrolls-legends/id1084019358?mt=8 bu adresten indirebilir, Android platformu için de, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bethsoft.theelderscrollslegends bu adresten indirebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...