ASUS ZenFone 4 tanıtım tarihi sonunda açıklandı!

Date:

ASUS’un yeni akıllı telefonu Asus ZenFone 4 tanıtım tarihi belirlendi

ASUS firmasının uzun zamandan beridir üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefonu Asus ZenFone 4 tanıtım tarihi nihayet açıklandı. Geçtiğimiz günler içerisinde, Tayvanlı elektronik üreticisi ASUS’un ser verip sır vermediği yeni akıllı telefonu Asus ZenFone 4 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıkmıştı. Bugün ise, ASUS tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, yeni akıllı telefon 19 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenecek olan bir basın toplantısında tanıtılacak.

ASUS’un yeni akıllı telefonu Asus ZenFone 4’ün tanıtım tarihi belirlendi

ASUS’un yeni akıllı telefonu Asus ZenFone 4 için belirlenen tanıtım tarihi 19 Ağustos 2017 olarak kaydedildi. Teknoloji devi ASUS, şimdiden basın davetiyelerini dağıtmaya başladı. Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri de ASUS’un, ZenFone serisinde bütün modellerinin teknik özelliklerinin aynı olması. Ve, herkes, ASUS’un akıllı telefonlarının bu sebepten ötürü çok fazla rağbet görmediğini düşünüyor.

[irp posts=”21962″ name=”ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 4 Pro’nun özellikleri ortaya çıktı”]

ASUS, bu algıyı Asus ZenFone 4 ile ve daha sonra piyasaya çıkaracağı akıllı telefonlar ile bozacak gibi görünüyor. 19 Ağustos 2017 tarihinde tanıtıma çıkarılacak olan yeni akıllı telefon ZenFone 4’ün özelliklerine bir kez daha göz gezdirmeye ne dersiniz? Tanıtım öncesi yeni akıllı telefonun olması muhtemel teknik özelliklerini aklımızda tutalım. Bakalım, tanıtım da neler değişecek ya da hangi özellikler cihaza eklenecek.

ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 4’ün tanıtım tarihi belirlendi

ASUS ZenFone 4’ün özellikleri nelerdir?

ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 4’ün GFXBench testlerinde bazı teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Şimdi, ortaya çıkan bu sızıntılara bir göz atalım. Yeni akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisinden alacak. ZenFone 4, 6 GB RAM ile desteklenecek ve 64 GB dahili depolama alanı ile kullanıcılarına sunulacak. Akıllı telefonda microSD desteği olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. Ama, muhtemelen ASUS, kullanıcılarına bu özelliği de sunacaktır.

ASUS’un yeni akıllı telefonu ZenFone 4’ün tanıtım tarihi belirlendi

ASUS ZenFone 4’ün ekranına gelecek olursak da, cihazın 5.7 inç’lik Quad HD 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde bir ekranı mevcut olacak. Kutusundan Android 7.0 Nougat yüklü olarak çıkacak akıllı telefonun kamera özellikleri de oldukça dikkat çekici olacak. Cihazın, 21 megapiksel arka kamerası ve yedi megapiksel ön kamerası mevcut olacak. Bu da demek oluyor ki, akıllı telefonunu en çok fotoğraf çekmek için kullanan kullanıcılar ASUS ZenFone 4’ten çok memnun kalacaklar. ASUS’un ZenFone 4’te çift arka kamera kurulumu da olacak. Şimdilik yeni akıllı telefon ile ilgili bilgiler bu kadar. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...