The Elder Scrolls: Legends iPad’lere çıktı

Date:

Android tabletlere, Maclere ve akıllı telefonlara da gelecek

Bethesda Softworks’ün strateji temelli kart oyunu The Elder Scrolls: Legends, dünyanın her yerinde iPad platformlarına çıktı.

Oyunu oynamak için cihazınızın iOS 10 yada daha yüksek bir sürümde olması lazım. Bununla birlikte oyun en eski iPad 4’lerde çalışacak ve daha eski modellerde oynanamayacak.

Android severler üzülmesin. Oyunun Android versiyonu önümüzdeki ay çıkacak. Mayıs ayında da Mac OS versiyonu geliyor. En son olarak da akıllı telefon iOS ve Android akıllı telefonları oyunu yazın oynayabilecek. Oyun ilk kez geçtiğimiz Mart 9 tarihinde PC platformuna çıkmıştı.

Oyunun geliştirici koltuğunda Dire Wolf Digital oturuyor. Basitçe anlatmak gerekirse oyunda dijital kartlarla arena tarzı ortamda ya online ya da hayali karakterlerle mücadele ediyorsunuz. Oyun Hearthstone, Magic the Gathering ve bu tarzdaki diğer oyunlara benziyor ama kendi tarzını da yakalamayı başarmış. Oyundaki kartlar, Elder Scrolls dünyasında bulunan karakterlerden, eşyalardan, bölgelerden ya da yaratıklardan düşüyor. Oyunun oyuncuları arenaya yaratıklar ve savaşçılar çağırırken bunları belli bir sırayla yerleştiriyor. Aynı zamanda oyunda rünlerde bulunuyor ki bunlar oyuncu sağlık kaybettikçe kart çağırmaya yarıyor.

[irp posts=”11685″ name=”Square Enix ‘Mana’ serisini koleksiyon olarak Switch’e çıkarıyor”]

Oyundaki kart destelerini oynayarak geliştirebilmenizin yanında aynı zamanda Hearthstone’da oyduğu gibi parayla da alabiliyorsunuz. Destelerin fiyatları $2,99’dan $69,99’a kadar değişiyor.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...