The Emoji Movie | Emoji Filmi

Date:

The Emoji Movie – Emoji Filmi 28 Temmuz 2017’de gösterime giriyor

Yönetmenliğini Tony Leondis‘ın üstlendiği ve yapımcısı Michelle Raimo olan bilim Kurgu ve macera türündeki The Emoji Movie – Emoji Filmi, yapımcı şirket Sony Pictures Animation tarafından gösterime sunuluyor.  IMDB puanı 10 üzerinden 1.9 olan filmin süresi 1 saat 31 dakika.

The Emoji Movie | Emoji Filmi

The Emoji Movie – Emoji filmi akıllı telefonunuzdaki gizli dünyanın kilidini açıyor. Filmde mesajlaşma uygulaması içerisinde, en sevdiğiniz emojilerinizin yaşadığı, sizin tarafınızdan seçilmeyi umut eden hareketli bir şehir olan Textopolis gizlidir. Bu dünyada, bir filtre olmadan doğan ve birden fazla ifadeyle patlayan coşkulu bir emoji olan Gene hariç, her emojinin yalnızca bir yüz ifadesi vardır. Diğer emojiler gibi “normal” olmaya kararlı olan Gene, en iyi arkadaşı Hi-5 ve ünlü kod parçalayıcı emoji Jailbreak’in yardımına ihtiyaç duyuyor. Gene’yi düzeltecek kodu bulmak için, telefonda, kendi vahşi ve eğlenceli dünyasında, uygulamalarla birlikte birlikte epik bir “uygulama girişimine” başlarlar. Ancak daha büyük bir tehlike telefona zarar verir. Şimdi emojilerin akıbeti, sanal dünyanın sonsuza dek silinmeden önce kurtarması için üç arkadaşa bağlıdır.

Eleştirmenler The Emoji Movie – Emoji Filmi için iyi şeyler söylemedi

The Emoji Movie – Emoji Filmi birçok eleştirmen tarafından olumsuz bir şekilde eleştirildi. Yirmidört yorumda, sıfır onaylama derecesine göre ortalamada 10 üzerinden 2.1 puana sahip. Metacritic’te film 15 eleştiriye dayanan ve “ezici bir hoşnutsuzluğu” belirten 100 üzerinden 9 puana sahip. Çocukların izlemesinide sakıncalı bulan eleşirmenler film hakkında şunları söyledi.

IndieWire’dan David Ehrlich’e göre, “Emoji Filmi çok, çok, çok kötü. Biz, Spotify’nin dünyayı kurtardığı ve Sir Patrick Stewart’ın yaşayan bir çocuğu seslendirdiği hiperaktif bir kurumsal propaganda parçası hakkında konuşuyoruz. Ancak şu an için gerçek hayatta rekabet etmek çok zor.

TheWrap’dan Alonso Duralde’nin eleştirisine göre “Zihin, düşünce, görsel stil, gösterişli performanslar, bakış açısı ya da başka ayırt edici özellikten yoksun olduğu için, can çekişen bir felaket. Zaman kaybı.”

Yayınlanan anketlere göre “Emoji Filmi” Cuma gününe kadar Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da bilet satışlarında 25 milyon dolar ila 30 milyon dolarlık bir gelir elde etmesi bekleniyor. Bu bağlamda, Sony Pictures 2016’daki çocuk filmi “The Angry Birds Movie” filminin ilk hasılatı olan 38 milyon dolardan daha az bir hasılat bekliyor. Stüdyoya yakın insanlara göre “Emoji Filmi” pazarlamadan yaklaşık 50 milyon dolar alıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...