“Destiny 2 Beta” için geri sayım başladı!

Bu yılın başından beri beklenen oyunun Beta sürümünün çıkış tarihi açıklandı!

0
1143

‘Destiny 2’ PC beta 28 Ağustos’ta hazır!

Bilgisayar oyunu severlerin bu yıl için beklediği en önemli haberlerden biri geldi. Destiny 2′ nin, geçtiğimiz haftalarda internetten ön satışlarının yapılmasının ardından şimdi asıl detayları belli olmaya başladı. Sistem gereklilikleri ile ilgili bilgileri haberimizin devamından edinebilirsiniz. ‘Destiny 2’ PC beta 28 Ağustos’ta hazır!

Yeni Destiny 2′ ye bilgisayarınızı hazırlamak için bilmeniz gereken her şey;

Geçen haftasonu konsollarla ilgili beta testi sırasında Destiny 2’ye zaten bir lezzet kattık, ancak bungi, nihayet PC oyuncuları (E3’e yolculuğu olmayan) şansın olduğunda ortaya çıkıyor. Beta testi, 29 Ağustos’ta herkese açılmadan önce yine 28 Ağustos’tan 31’e kadar sürecek ve ilk önce tekrar ön sipariş veren oyuncular olacak. Bungie ayrıca minimum ve önerilen özellikleri ve bunun yanı sıra bugün satın alınabilecek donanım hakkında önemli bir güncelleme olacak bir öneri yayınladı. Oyunu bilgisayarınızda oynamanız için gerekli olan PC Betası 28 Ağustosta belli olacak. O zamana kadar yine oyunu oynayabilmek için gerekli olan tüm sistem gerekliliklerinin de açıklanmış olması bekleniyor. Ancak size şimdiden gerekli olan sistem gereksinimleri hakkında söyleyebileceklerimiz şunlar:[irp]'Destiny 2' PC beta 28 Ağustos'ta hazır!

En az:

İşlemci

Intel – Core i3-3250
AMD – FX-4350
GPU

Nvidia – GeForce GTX 660 2GB
AMD – Radeon HD 7850 2GB
Veri deposu

6GB[irp]
Tavsiye edilen:

İşlemci

Intel – Core i5-2400
AMD – Ryzen R5 1600X
GPU

Nvidia – GeForce GTX 970
AMD – Radeon R9 390
Veri deposu

8GB

Destiny 2′ de yine evren zindanlarında Strike görevleri olacak. Destiny 2 beta içinde The Inverted Spire adında tek bir görev var. Macera Venüs evreni içinde geçiyor. Cabal ordusuyla görev başlıyor. Strike’ın oldukça katmanlı olduğunu ve Destin 1′ den çok daha yüksek zorluk seviyelerinde Destiny severleri zorlayacak türden bir macera vaad ettiğini söylemek doğru olur.[irp]'Destiny 2' PC beta 28 Ağustos'ta hazır!

Oyun 6 Eylül’de resmen oynanmaya başlanacak. Bungie, önceki beta ile ilgili diğer ayrıntılar ve istatistikleri açıklamazken, ön sipariş vermek isteyen oyun severler için başka bir duyuru yayınladı. Bu, erken ödeme yapan herkesi bekleyen egzotik tüfek “Coldheart” ile ilgili. Bunun dışında, Klanınızın Destiny 2′ ye nasıl hazır hale getirileceğine ilişkin ayrıntılar için blogdaki yazısını kontrol edebilir ya da Destiny 1 için planlanan son Iron Banner özel etkinliğine katılabilirsiniz.[irp]

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz