Toyota’nın yeni FJ Cruiser konsepti FT-4X Showcar

Date:

Toyota’nın yeni FJ Cruiser konsepti FT-4X Showcar

FT-4X showcar ile Toyota, efsane FJ Cruiser’ın manevi halefi olan FT-4X ile SUV müşterilerinin yeni bir alt grubunu hedef alıyor. Son dakika maceralarını olabildiğince kolaylaştırarak FT-4X veya “Future Toyota-Four-Wheel Drive Crossover” yeni bir SUV kültürü getiriyor.

Toyota’nın yeni FJ Cruiser konsepti FT-4X Showcar dört silindirli bir motorun dört tekerden çekişli bir sisteme oturtulmus. İnsanlara daha önce gitmedikleri yerlere ulaşma ve ulaştıklarında bir kamp kurabilmelerini vaat ediyor.

FT-4X ile yenilikçi bir tasarım

Toyota Kaliforniya stüdyosu, yatay veya düşey olarak açılabilen, sosyal aktivitelerde aracın arka kısmını kullanmaya teşvik eden ustaca hazırlanmis “Multi Hatch” bölme bagaj kapağı ile başlayarak, FT-4X’i arkadan öne doğru tasarladı.

Zekice dokunuşlar, knick-knacks’ı serinletebilen veya ısıtan saklama bölmelerini (nemli giysileri kurutmak için ideal), meşale işlevini yerine getirmek için çıkarılabilen iç ışıkları ve bir uyku tulumu olarak iki katına çıkarılabilen bir North Face kol dayama kapağını içermektedir.

Kolçağın kendisi çıkarılabilir bir kargo kutusu, kapı kolları da su şişeleri gibi çalışıyor; harici bir dikiz aynası içine monte edilmiş bir GoPro kamera ve sürücü akıllı telefonunun müzik ve haritalama uygulamalarından faydalanması için bir bağlantı istasyonu bulunuyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...