Ubisoft, Assasin’s Creed’i TV dizisi yapmak istiyor

Date:

Geçtiğimiz yılda çıkan filme beklenilen ilginin gösterilmemiş olması yayıncı firmayı pek caydıracakmış gibi gözükmüyor.

Michael Fassbender’ın oynadığı Assassin’s Creed filmi geçtiğimiz yıl vizyona girmişti. Birçok kesim tarafından keyifli bulunmamış, “berbat bir film” olmasa da bol gürültülü bol yumruklu ve seriyi olduğu yerden ileriye taşıyacak bir şey katmayan bir film olarak değerlendirilmiş durumda. Ayrıca meşhur değerlendirme sitelerinden Metacritic notu da pek bir değer arz etmeyerek 100 üzerinden 36. Ve evet, Ubisoft doğal olarak Assasins’s Creed’e TV dizisi ile devam edecek.

Herhangi resmi bir açıklama henüz yapılmış değil, hatta şuan yapım şamasında dahi olmayabilir. Ancak Assassin’s Creed içerik direktörü Aymar Azaizia dün gerçekleşen Reddit AMA‘da bu söylentileri doğruladı. “Filmci insanların yaptığı gibi bizde bekleyeceğiz. Sunmaktan gurur duyacağımız bir şey ortaya koyabilir miyiz bundan emin olmamız gerekiyor. Ama gerçekten merak ediyorsanız, planlarımız dahilinde. EVET” şeklinde bir soruya cevap verdi.

Filmin nasıl sonuçlandığı göz önünde bulundurulursa, bu televizyon serisi de beklenilen sonucu sağlamaz gibi duruyor.  Ancak TV dizisi söylentisinin daha film eleştirileri yapılmadan önce ortaya çıkmış olması belki burada işleri değiştirebilir. Reuters geçen yıl yaptığı haberde, Ubisoft’un Netflix ile Assasins’s Creed hakkında bir dizi anlaşması için görüşme gerçekleştirdiğini iddia etmişti. Ancak ne o zaman ne de şuanda bu konuda bir işaret yoktu.

Bütün bunlara rağmen Ubisoft’un medya yönetim modellemesi göz önünde bulundurulacak olursa bu söylenti pek de mantıksız durmuyor. Yayımcı, geçtiğimiz ay Amazon Video’da Ghost Recon Wildlands: War Within the Cartel adında kısa bir aksiyon videosu yayınlamıştı. Ayrıca şuanda da Wildlands’in hikayesinde de geçen gerçek Bolivia kartelleri hakkında kısa bir belgesel hazırlıyorlar. The Division’ın film yapılacağını da unutmamak gerek. Jake Gyllenhaal da rol alacağını geçtiğimiz yaz ayında onaylamıştı.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...