Unutulmaz aktör James Bond filmi için kolları sıvadı!

Date:

Unutulmaz aktör James Bond filmi için kolları sıvadı!

The New York Times aracılığıyla duyurulan habere göre sinema dünyasının en meşhur casusu James Bond, yeni filminde Daniel Craig tarafından canlandırılacak. Polat Alemdar için Necati Şaşmaz ne ise, James Bond içinde Daniel Craig odur. Unutulmaz aksiyon sahneleri ve İngiliz kültürüne has hareketleri ile yeni filmde de unutulmaz sahnelere imza atacağa benziyor. Yayınlanan haberin içerinde ise Daniel Craig’in James Bond rolünü canlandıracağı ‘ son karar ‘ olarak aktarıldı.

Bu haftanın ilk başında, Eon Prodüksiyon ve MGM Stüdyolarının yayınladığı içerik şok etkisi yapmıştı. Yeni James Bond filmi – 2015’te yayınlanmış olan Spectre adlı filmde olduğu gibi – Amerika Birleşik Devleti sinemalarında 8 Kasım 2019’da gösterime gireceğini belirtmişti. Film hakkında daha fazla bir açıklama yapmayan şirketler, geçtiğimiz haftalarda ise müjdeli haber verdi. Yönetmenlerin son zamanlarda yaptıkları özensiz çalışmalar yüzünden filmin fan kitlesi filmden umudu kesmişti. Hatta film hakkında en önemli soruları bile soramaz hale geldi: James Bond’u kim oynayacak?

Daniel Craig, Spectre filminde yaşatılan hayal kırıklığından sonra yapılabilecek en mantıklı çözüm gibi gözüküyor. Her ne kadar Daniel Craig Spectre’nin yayınlanmasından hemen önce ‘ Bileklerimi keserimde dönmem ‘ ya da ‘ Tek yapmak istediğim ilerlemek ve James Bond olarak anılmak istememek ‘ dese de bunun gerçekleştiğini görebiliyoruz. Burada küçük bir kamu spotuna yer vermemiz gerekiyor. ‘ Büyük lokma ye, ama büyük konuşma ‘ demişler Craig efendi. Fakat Daniel Craig içinde bulunduğu hâl itibariyle geçmişte söylediklerini yalanlamadı. Daha sonraları ise açıklamalarında o an röportajdan yorulduğunu ve bu konu hakkında konuşmak istemediği için konuyu kapatmak istediğini söyledi. ‘ O zamanlar o şekilde düşünüyordum ve insanlar değişir ‘ diye ekledi. Fakat şu da bir gerçek ki sadece o konuşmada değil diğer konuşmalarında da aynı şekilde davranmıştı. Üstü kapalı olarak daha fazla James Bond karakterini canlandırmak istemediğini bildirmişti.

Gelecek James Bond filmi – henüz açıklanmış ve yönetmeni, başlığı, ya da içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmediğinden – 8 Kasım 2019’da Amerika sinemalarında gösterime gireceği söyleniyor. İngiltere ve dünyanın geri kalanı içinse daha erken gösterime girme ihtimali var.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...