Volkswagen, T-Roc modeli için resmi tanıtım tarihini açıkladı

Date:

Volkswagen’in yeni otomobili T-Roc için tanıtım tarihi belirlendi

Yeni otomobil T-Roc, Golf ile aynı alt yapıyı kullanacak.

Volkswagen, 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda, yeni Arteon modelini tanıttıktan hemen sonra geçen yıl otomobil piyasasına çıkması beklenen, T-Roc modelinin üretim versiyonu görselini yayınlamıştı. Konsepti ile aynı ismi taşıyan yeni model otomobil, paylaşılan görseli ile herkese Auid Q2 modelini hatırlattı. Golf ile hemen hemen aynı alt yapıyı kullanan T-Roc modeli için, Volkswagen resmi tanıtım tarihini bir video da yayınlayarak açıkladı.

Volkswagen’in yeni otomobili T-Roc için tanıtım tarihi belirlendi

Geçtiğimiz yıl satışa çıkması beklenen otomobil T-Roc uzun zamandır otomobil severler tarafından merak içinde bekleniyordu. Şimdi ise, Volkswagen bir sürpriz yaparak kompakt crossover sınıfındaki yeni üyesi için bir video yayınladı ve yeni model otomobilinin resmi tanıtım tarihini açıkladı. Volkswagen’in yeni otomobili T-Roc, 28 Ağustos 2017 tarihinde tanıtıma çıkacak. Otomobil, kullanıcıların karşısına ise Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda çıkacak.

[irp posts=”21993″ name=”Otomobil dünyasında yaptığı inanılmaz değişimlerle Tesla Car!”]

Yeni model T-Roc’da, büyük farlar arasında yerleştirilmiş olan yatay çizgiler ile tasarlanan bir ızgaraya sahip olacak. Petek deseni ve yatay sis lambaları ile de farkını ortaya koyacak olan model dikkatleri üzerine toplamayı çoktan başardı. Volkswagen Tiguan’ın bir sınıf altında yerini alacak olan yeni model T-Roc, 1.0 TSI, 1.5 TSI Evo benzinli motorlar ve 1.6 TDI ile 2.0 TDI dizel motorlar ile satışa çıkacak.

Volkswagen’in yeni otomobili T-Roc için tanıtım tarihi belirlendi

Volkswagen’in yeni model otomobili T-Roc’ın şanzıman seçenekleri altı vitesli manuel ve yedi vitesli çift kavramalı otomatik olacak. Geçtiğimiz ay içerisinde karşımıza kamuflajsız olarak çıkan yeni model T-Roc, pek çok özelliğini yeni Golf ile paylaşacak. Hemen hemen Golf ile aynı alt yapıya sahip olacak. Yeni model otomobilde dijital bir gösterge paneli de yer alacak. Youtube kanalı aracılığı ile videoyu ve tanıtım tarihini açıklayan Volkswagen, yeni otomobilinin şık görüntüsü ile de dikkatleri üzerine çekti.

Volkswagen’in yeni otomobili T-Roc için tanıtım tarihi belirlendi

Renault Captur, Opel Mokka X, Toyota C-HR gibi modellerle oldukça hızlanan kompakt crossover sınıfına dahil olacak T-Roc,  Tiguan modelinin küçük hali olacak. 28 Ağustos 2017 tarihinde tanıtılacak olan yeni model T-Roc için, Volkswagen tarafından paylaşılan videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...