Netflix’in yeni dizisi Mindhunter için yeni fragman yayınlandı

Date:

Netflix yapımı Mindhunter’dan yeni fragman geldi

Merak içerisinde beklenilen Netflix’in yeni dizisi Mindhunter için yeni bir fragman yayınlandı. Yönetmen koltuğunda David Fincher’ın oturduğu dizi herkes tarafından büyük bir merak ile bekleniyor. Jonathan Groff ile Holt McCallany’nin başrollerini paylaşacağı dizi, bütün dünya ile aynı anda 13 Ekim 2017 tarihinde Netflix üzerinden yayına başlayacak.

Netflix yapımı Mindhunter’dan yeni fragman geldi

Netflix’in yeni dizisi MindHunter’da iki FBI ajanının karmaşık olayları soruşturduğu yolculuğu anlatılacak. FBI ajanlarının bir tanesini Jonathan Groff canlandırırken diğer ajanı Holt McCallany canlandırıyor. 13 Ekim 2017’de Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini David Fincher, Asif Kapadia, Tobias Lindholm ve Andrew Douglas yapıyor. Yeni dizinin baş yapımcıları ise, David Fincher, Joshua Donen, Charlize Theron ve Cean Chaff’tır.

Netflix yapımı Mindhunter’dan yeni fragman geldi

Netflix’in yeni dizisi MindHunter’ın yönetmeni olan David Fincher kimdir bir tanıyalım. Dizinin yönetmenliğini üstlenmesi diziye iyi yönde bir prestij kazandırmıştır.

Netflix yapımı Mindhunter’dan yeni fragman geldi

David Fincher kimdir?

David Fincher kimdir, David Leo Fincher, 1962 doğumlu Amerikalı klip ve film yönetmeni. Eserlerinde insan doğasının karanlık ama gösterişli portresini çizmesiyle tanınan yönetmenin bazı filmleri: “Alien 3” (1992), “Se7en” (1995), “The Game” (1997) ve “Fight Club” (1999). İlk yönetmenlik deneyiminde en pahalı film olarak kabul edilen “Alien 3” ile ilk çıkışını yaptı. Ne yazık ki, Fincher bu deneyimden pek de memnun kalmadı. Senaryo bitmeden set kurduran ve yapımı bir kabusa çeviren 20th Century Fox ile zor zamanlar geçirdi. Bu filmiyle özel efektler dalında Oscar’a aday gösterilmesine rağmen, eleştirmenlerden ve seyircilerden olumlu eleştiriler alamadı. Ünlü yönetmen, hayalkırıklığına uğramış ve bunalmış bir şekilde, reklam ve klip dünyasına geri döndü ve “Rolling Stone”un “Love Is Strong” klibiyle Grammy kazandı.

[irp posts=”22341″ name=”Volkswagen, T-Roc modeli için resmi tanıtım tarihini açıkladı”]

Netflix yapımı Mindhunter’dan yeni fragman geldi

13 Ekim 2017 tarihinde Netflix üzerinden tüm dünyada yayınlanmaya başlayacak olan David Fincher yönetmenliğindeki yeni dizi MindHunter için paylaşılan yeni fragmanına aşağıdaki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz. Netflix’in yeni dizisi MindHunter ile ilgili elimize yeni bilgiler ulaşır ulaşmaz sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...