Walking Dead 8.sezon fragmanı nihayet yayınlandı

Date:

Merakla beklenen Walking Dead dizisinin 8.sezonundan bir fragman yayınlandı

Hayranları tarafından merak içinde beklenilen efsane diziler arasına girebilmiş Walking Dead dizisinin 8.sezonundan nihayet bir fragman geldi. Dizinin 8.sezon fragmanı, Comic Con etkinliği esnasında yayınlandı. Yayınlanan fragmanı siz de izleyince 8.sezonun nefes keseceğini düşüneceksiniz. Dizinin yeni sezonunda bol miktarda aksiyon izleyiciler ile buluşacak. Eğer, halen Walking Dead dizisini izlemediyseniz, daha fazla vakit kaybetmeden 8.sezon yayına girene kadar izlemenizi öneririm.

Comic Con etkinliği esnasında yayınlanan Walking Dead 8.sezon fragmanı dizinin hayranları ile paylaşıldı ve oldukça heyecan uyandırdı. Bildiğiniz üzere, nefes kesen bir yedi sezonun hemen ardından yeni sezon çekimleri için kolları sıvayan Walking Dead setinde bir kaza yaşanmıştı. Ve, bu kazanın ardından çekimlerine kısa bir süre ara verilmişti. Walkin Dead dizisinin çekimlerinde bir sahnede altı metreden aşağıya düşen bir dublör yaşamını yitirmişti. Bu olay üstüne zor zamanlar geçiren Walking Dead kısa bir ara vermişti.

22 Ekim 2017’de ekranlara dönecek olan Walking Dead’in yeni sezonu oldukça nefes kesici olacak. Negan’a karşı mücadele veren Rick’in ve Kingdom ekibinin maceralarına seyirci kalacağımız dizinin 8.sezonunda bütün dengeler değişecek. Yine, herkesi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Peki, Walking Dead dizisinin 7.sezonunda neler yaşanmıştı kısaca bir hatırlayalım.

Merakla beklenen Walking Dead dizisinin 8.sezonundan bir fragman yayınlandı

Walking Dead 7.sezonunun en büyük sürprizlerinden biri Abraham’dı. Sezonun ilk bölümünde talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Abraham’ı, son bölümde tekrar görmek herkesi geçmişe götürmüştü ve duygusal anlar yaşatmıştı. Sasha ve Abraham arasında geçen konuşmalar ikilinin gerçek bir dost olduğunun göstergesiydi. Carol Ezekiel ve Ezekiel Morgan’ını da unutmamak lazım. Dizide, Carol, Ezekiel’i ikna etmiş ve nihayet atlı Krallık cephesi de kurulmuştu. Daha sonra savaş başlamıştı. Savaş dolu dizgin devam ediyor iken, Negan gene Rick’i bezdirmenin yollarını arıyordu.

[irp posts=”21484″ name=”iPhone 9 ve iPhone 9 Plus için yeni rapor yayınlandı”]

Negan tam o bilindik ceza yöntemini uygulamaya koyacakken sahneye Shiva ve yardımcı kuvvetler girmişti. Ve, o an savaşın boyutu tamamen değişmişti. The Walking Dead’in 8.sezonunda bizleri bu büyük savaş bekliyor olacak. İzlemeye doyamacağınız, olağanüstün bölümleri ile Walking Dead 8.sezonunun müptelası olacağınıza eminiz. Sekizinci sezon için hazır mısınız? Şimdi, sizler ile Comic Con etkinliği esnasın yayınlanan Walking Dead 8.sezonunun fragmanı ile başbaşa bırakıyorum.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...