iPhone 9 ve iPhone 9 Plus için yeni rapor yayınlandı

Date:

iPhone 8 çıkmadan, iPhone 9 ve 9 Plus’tan haber geldi

Evet, içinizden “Ne? iPhone 9 mu?” dediğinizi tahmin edebiliyorum. Ama yanlış okumadınız! Henüz daha iPhone 8 piyasaya çıkmadan, iPhone 9 ve iPhone 9 Plus olarak adlandırılan yeni akıllı telefonlar için rapor yayınlandı. Henüz tabii, adının iPhone 9 ve iPhone 9 Plus olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak, Apple’ın seriyi bozmamak adına bu akıllı telefonunu da iPhone 9 ve iPhone 9 Plus olarak adlandırması kaçınılmaz bir gerçek olacaktır diye düşünüyoruz. Akıllı telefonların, yayınlanan raporlara göre ortaya çıkan teknik özelliklerini sizler ile paylaşmak istiyoruz.

Takip ettiğiniz üzere, iPhone 8 henüz piyasaya çıkmadı. Bütün herkes neredeyse iPhone 8’in piyasaya çıkacağı zamanı bekliyor. Akıllı telefonun özellikleri hakkında daha çok bir bilgi ortaya çıktı. Onlar da, yeni akıllı telefon iPhone 8’in AMOLED bir ekran ile kullanıcılarına sunulacak. iPhone 7 ile aynı kasa boyutuna sahip olacak olan akıllı telefon, batarya kısmından bu telefondan ayrılacak. iPhone 7’nin bataryası 2.700 mAh ve iPhone 7 Plus’ın ise, 2.900 mAh. Bu da, iPhone 8’in bataryasının en az 3.000 mAh olacağı tahminine götürüyor. iPhone 8’in ekran boyutu ise, 5.1 ya da 5.2 inç olacak.

iPhone 8 çıkmadan, iPhone 9 ve 9 Plus’tan haber geldi

[irp posts=”21479″ name=”Mozilla, Firefox 8.0’ı iOS için yayınladı!”]

Öte yandan iPhone 8’de çift sim kart özelliği olması da büyük bir ihtimal gibi görünüyor. iPhone 8 fiyatı ile ilgili Apple yetkililerinden bir açıklama gelmemesine rağmen, iPhone 8 32 GB, 3300 TL, 64 GB, 3700- 3800 TL, 128 GB, 4300-4400, 256 GB, 4900-5000 TL, iPhone 8 Plus 32 GB, 3850 TL, 128 GB, 4350 TL ve 256 GB, 4800 TL aralığında olması bekleniliyor. Gelelim, iPhone 9 ve iPhone 9 Plus için yayınlanan rapora. Rapor sonucundan elimize çok yeni akıllı telefonlar ile ilgili çok az bir detay ulaştı. Zaten, daha iPhone 8 için çok az özellik biliniyorken ve piyasaya çıkmamışken, şimdiden iPhone 9 ve iPhone 9 Plus lafının geçmesi bile insanları şaşırtıyor.

iPhone 9 ve iPhone 9 Plus için yayınlanan raporda akıllı telefonun ekran boyutu ile ilgili bilgi yer alıyor. Çin’den gelen rapora göre, iPhone 9’da 5.28 inç olacak olan ekran, iPhone 9 Plus’ta 6.46 inç OLED bir ekran olacak. Öte yandan, raporda yer alan bir diğer bilgi ise, 2018 model olan tüm iPhone’ların çerçevesiz tam ekranlı olacağı yönünde. Aynı zamanda, ekran boyutunun da kasayı büyütmeyeceği de mevcut olan bilgiler arasında yer alıyor. Ve, Çin’den gelen rapora göre, Apple’ın iPad’de de OLED ekrana geçiş yapacağı bilgisi de veriliyor. Bakalım, ilerleyen günlerde yeni ne gibi sızıntılar ortaya çıkacak. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...