Westworld dizisinin 2.sezon fragmanı nihayet yayınlandı!

Date:

Merakla beklenen Westworld’ün 2.sezon fragmanı paylaşıldı

1.sezonu ile dünyada büyük hayranlık uyandıran Westworld dizisinin nihayet merak içinde beklenilen ikinci fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dünya genelinde hayranlık uyandıran ve tam 11.7 milyon izleyici sayısına ulaşmayı başaran dize, 2.sezonu ile de aynı etkiyi verecek gibi görünüyor. Dizinin yapımcılığını, Jurrasic Park’ın yaratıcısı olan Michael Crichton yapıyor. Dizi, 1973 yılındaki orjinal filmin bir uyarlaması. Daha önce de, “Futureworld” ve “Beyonda Westworld” adı ile yeniden dizi haline getirilmişti ancak bu ilgiyi görmemişti.

Merakla beklenen Westworld’ün 2.sezon fragmanı paylaşıldı

Dizi, Amerika’da HBO kanalında yayınlanıyor. Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından uyarlanıyor. Dizide, Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright ve Tessa Thompson gibi ünlü isimler yer alıyor. Birazda dizinin konusuna değinelim. Westworld dizisi, özellikle yapay zekanın doğması ile birlikte günahın nasıl olacağı konusundaki merak sonucunda ortaya çıkmıştır. Yapımda, teknolojik gelişmelerin nereye varabileceği ve bu gelişimin olumsuz etkilerinin nasıl olacağı üzerinde duruluyor. Dizi, Westworld adındaki eğlence parkını merkezine alıyor ve gelecek yıllarda geçen Westworld’da, özellik ile paralı müşterilerin sıklıkla tercih ettiği Westworld Park’ta olayların çığırından çıkması ile ortaya çıkan macera anlatılıyor.

[irp posts=”21577″ name=”Samsung Galaxy C7, bu seferde TENAA’da görüldü”]

Önemli ziyaretçilerin katılabildikleri oyunlar ile dolu bu parkta, Vahşi Batı teması sunan kısmında bir sorun yaşanıyor. Bu sorun ile birlikte, peşlerinde keskin nişancı olan zengin insanlar eğlenmeyi unutarak yalnızca hayatta kalmaya çalışıyorlar. Yapay zekanın kontrolden çıakcağı zaman neler yaşanabileceği oldukça etkileyici bir şekilde dizinin içerisinde işleniyor. Dizinin yayınlanan 2.sezon fragmanında ise, robotların isyanının gerçekleştiğini görüyoruz. Ve, Dolores, Man in Black ile birlikte bir katliama başlamış olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin 2.sezonu 2018’de başlayacak. Yeni sezonda diziye yeni olarak katılmış bir isim var. Bu isim, The Americans ve Manhattan gibi yapımlardan tanıdığımız Katja Herbers. Aşağıdaki linkten dizinin yayınlanan 2.sezon fragmanına ulaşabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...