Samsung Galaxy C7, bu seferde TENAA’da görüldü

Date:

Samsung Galaxy C7, çift kamerası ile piyasaya çıkacak

Teknoloji devi Samsung, piyasaya çıkardığı ve çıkaracağı akıllı telefonları ile bütün herkesin dikkatini üstüne çekmeyi başarmıştır. Şimdi de, piyasaya çıkaracağı yeni akıllı telefon Galaxy C7 ile gündemdeki yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde, Bluetooth ve Wi-Fi sertifikalarında ortaya çıkan yeni akıllı telefon, bu seferde TENAA’da görüldü. Böylelikle, telefon ile ilgili hemen hemen tüm teknik özellikler ve görsel tasarımı ortaya çıkmış oldu. Gelin, Galaxy C7’nin özelliklerine bir göz atalım.

Samsung’un yeni akıllı telefonu, Çin Sertifikalandırma Kuruluşu olan TENAA’da ortaya çıktı. Ve, akıllı telefonun çift arka kamerası ile birlikte piyasaya çıkacağı da doğrulanmış oldu. Bunun yanı sıra, yeni akıllı telefon Galaxy C7, çerçevesiz bir ekrana da sahip olacak. Tasarım konusunda da, oldukça şık ve estetik bir görünümü olan Samsung Galaxy C7 kullanıcılarının memnuniyetini kazanacak gibi görünüyor. Gelelim, piyasaya çıkacak olan bu akıllı telefonun diğer teknik özelliklerine.

Samsung Galaxy C7, çift kamerası ile piyasaya çıkacak

Akıllı telefon Samsung Galaxy C7, 13 megapiksel ve 5 megapiksellik çift arka kamera lensi ile kullanıcıları ile buluşacak. Samsung, bu konuda yine iddialı bir şekilde rakiplerine meydan okuyor. Telefon, 5.5 inç’lik 1920×1080 piksel FULL HD SUPER AMOLED 2.5D ekran ile çıkacak. Cihaz, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 625 işlemcisinden alacak. 3 GB RAM ile desteklenecek olan cihazın, 32 GB dahili depolama alanı olacak. Şu an için yeni akıllı telefon Galaxy C7’nin microSD desteği alıp almayacağı henüz belli değil.

[irp posts=”21572″ name=”Justice League filminin ikinci fragmanı yayınlandı”]

Samsung Galaxy C7, kutusundan Android 7.1.1 Nougat ile çıkacak. Cihaz, kullanıcılarına çift sim kart özelliği de sunuyor. 13 megapiksel ve 5 megapiksel dual arka kameranın yanı sıra, çift tonlu LED flaş da telefonda yerini alıyor. Akıllı telefonda, parmak izi okuyucu da mevcut olacak. Samsung, yeni akıllı telefonunun boyutunu 152.4 x 74.7 x 7.9 mm, ağırlığını ise 178 gram olarak belirlemiş. Cihazda, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (2.4 + 5 GHz), Bluetooth v 4.2, NFC, GPS ve USB Type-C bağlantıları yer alacak. Telefonun pil kapasitesine gelecek olursak, 2850 mAh gücünde bir bataryası olacak. Akıllı telefon ile ilgili elimize ulaşan bilgiler şimdilik bu kadar. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...