WhatsApp numara değişikliğinizi kişilerinize otomatik olarak bildirecek

Date:

Yapılan çalışma ile can sıkıcı bir sorun giderilecek

WhatsApp, iletişim detaylarınızı değiştirirken yaşadığınız güçlüğü kısmen giderecek yeni bir özelliğin tasarımı üzerinde bazı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Mesajlaşma uygulaması yakında adres defterinizde bulunan herkese telefon numaranızı değiştirdiğinize dair bir mesaj göndererek sizi bir nebze olsun rahatlatacak bir çalışmaya imza atacak.

Bu özellik @WABetaInfo isimli kullanıcı tarafından WhatsApp’ın Windows Phone ve Windows 10 Mobile versiyonlarındaki  beta sürümünde tespit edildi.

[irp posts=”12440″ name=”WhatsApp dijital ödeme servisini başlatıyor”]

‘Numara Değiştirme’ özelliği yeni numaranızı tüm irtibat listenizle, sadece sohbetiniz olan kişilerle paylaşmanıza olanak sağladığı gibi, hiç kimseyle de paylaşmama gibi bir seçeneği de kullanıma sunuyor.

Bununla birlikte yapmış olduğunuz seçimden bağımsız olarak üyesi olduğunuz herhangi bir grup sohbetinde yeni numaranız otomatik olarak bildirilecek ve böylece bir arkadaşınızdan grup yöneticisine yeni numaranızı eklemesini ve eskisini çıkarmasını istemek gibi yorucu işlerle uğraşmaktan kurtulacaksınız.

Beta sürümdeki özelliklerin uygulamanın tam sürümüne geleceğine dair bir garanti bulunmamakla birlikte ‘Numara Değişikliği’ özelliği, WhatsApp’ın en irrite edici eksikliklerinden birine işaret ediyor.

Eğer denemelerden olumlu tepkiler alınacak olursa, bu özelliğin daha geniş anlamda kullanıma sunulmaması için pek sebep görünmüyor.

 

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...