WhatsApp uygulamasına gelen yeni özellik!

Date:

WhatsApp’a yeni bir özellik geldi

WhatsApp’a gelen yeni özellik birçok kullanıcıyı sevindirdi. Dünyada pek çok insanın kullandığı WhatsApp uygulaması son yıllarda oldukça popüler bir uygulama. Hemen hemen herkesin bir WhatsApp hesabı bulunuyor. Bütün sosyal mesajlaşmamızı, iş iletişimimizi bu uygulama aracılığıyla karşılıyoruz. Ve, WhatsApp, Facebook tarafından satın alındıktan sonra da hızlı bir gelişim aşaması göstermiştir. Her geçen gün yeni özellikler eklenen ve çekirdeğindeki mesajlaşma yetenekleri güçlenen WhatsApp’ta çok sayıda güncellemeyle birçok yeni özellik geldi.

WhatsApp’a yeni bir özellik geldi

WhatsApp uygulamasında artık, 10 yerine 30 fotoğraf gönderimi ve tek mesajda çoklu fotoğraf gönderimi gibi görsel ağırlıklı özelliklerin ardından şimdi de dosya paylaşımıyla ilgili bir yenilik geldi. Test aşamasındaki güncellemeyle birlikte, listenizdeki kişilere bilgisayar veya telefonunuzdaki dosyaları gönderebileceksiniz. Ama, tabi ki de istediğiniz türde dosya paylaşım özelliğinin belirli kısıtları mevcut. Size, bir Google Drive ya da Dropbox gibi destek sağlamayacak ama, birçok kolaylık sağlayacağı da kesin bir şey.

[irp posts=”19524″ name=”Dünya’yı uzaya bağlayacak uzay asansörünün prototipi tanıtıldı!”]

WhatsApp’a yeni bir özellik geldi

Bahsettiğimiz kısıtlamaların başında, dosya boyutu geliyor. Word, Excel ve PDF gibi dokümanların paylaşımına destek veren WhatsApp’ın yeni özelliğinde Android işletim sisteminde 100 ve iOS işletim sisteminde 128 MB kapasite sınırı var. Ancak, masaüstünde kullanılan WhatsApp Web sürümünden, çok daha fazla dosya türünde transfer yapılabilecek.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...