İşte dünyanın en pahalı 10 cep telefonu

Date:

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda

Hepinizin de bildiği gibi, telefon, günlük hayatımızda yer alan en büyük ihtiyaçlardan biridir. Cep telefonları, dünyadaki en ucuz fiyat etiketlerine sahip olanlardan tutun da en pahalısına kadar satışa sunulmaktadır. Oldukça değişen fiyatlara sahiptirler. Günümüz toplumunda, insanlar cep telefonlarına bağlı oldukları kadar hiçbir şeye bağlı değildir bile diyebiliriz. Dünyadaki en pahalı cep telefonlarını sizler için derledik.

Bir kişinin cep telefonu demek, her şeyi demektir. Bütün bilgi ve iletişim akışını onun vasıtasıyla sağlar. Teknolojideki son gelişmelerle birlikte, artık akıllı telefonlarımız bir bilgisayarın yapabileceği her şeyi yapabilmektedir. Peki, bu akıllı telefonların en pahalıları hangileridir dersiniz? İşte, sizin için dünyanın en pahalı 10 telefonunu araştırıp, derledik.

10. Vertu Signature Diamond : Vertu’dan özel lüks telefonlar. Vertu, cep telefonları da dahil olmak üzere, lüks cep telefonu ürünleriyle ünlüdür. Vertu Signature Diamond, dünyanın en pahalı 10 cep telefonu listesine girmeyi başarmıştır. Bu telefon, platinden yapılmıştır. Ve, telefonun montaj işlemiyle değil de elle yapıldığı iddia edilmektedir. Vertu Signature Diamond, sadece 200 adet olarak üretilmiştir. Telefonun etrafı elmasla süslenmiştir. Fiyatı ise, tam 88,000 dolardır.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda9. iPhone Princess Plus : iPhone Princess Plus, dünyadaki en pahalı 10 telefon arasındadır fakat, Apple’ın diğer iPhone cep telefonlarından çok farklı özelliklere sahip değildir. Telefon, Avusturyalı ünlü tasarımcı, Peter Aloisson tarafından tasarlanmıştır. Telefonda, hem altın hem de elmas kullanılmıştır. Ve, Peter Aloisson’a göre, kullanılan bu elmaslar en iyi kaliteye sahiptir. Fiyatı ise, 176.400 dolardır.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda8. BlackDiamond VIPN Smartphone : Evet, dünyanın en pahalı 8.cep telefonu, Sony Ericsson’un, BlackDiamond VIPN telefonudur. Jaren Go, Sony için bu şık konsepti yaratmıştır. Ayna detayı, polikarbonat ayna ve bir LED teknolojisini içerir. Telefonun, bazı yerlerinde elmas kullanılmıştır. Fiyatı ise, 300.000 dolardır.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda7. Vertu Signature Cobra : Vertu Signature Cobra adlı cep telefonu, en pahalı cep telefonlarının yedincisini oluşturuyor. Telefon, Cobra yılanı gibi formlarla tasarlanmıştır. Fransız kuyumcu Boucheron tarafından tasarlanan telefonda, bir adet armut kesim elmas, bir adet beyaz elma, iki zümrüt ve 439 yakut bulunuyor.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda6. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot : Bu telefon, 2005 yılında İsviçre’de tasarlandı. 180 gram ağırlığında katı altından yapılmıştır. Arka paneli, 200 yıldan daha eski bir Afrika sırt ağacından oluşur. Safir kristal de kullanılmıştır. Ve, tam 1 milyon dolara mal olmuştur.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda

[irp posts=”19346″ name=”İşte 2017’nin en iyi akıllı telefonları”]

5. Diamond Crypto Smartphone : Windows CE tabanlı bu akıllı telefon, lüks aksesuarlar üreticisi Peter Aloisson tarafından tasarlanmıştır. Telefon, elmasla bezenmiştir. Bunun dışında, altınla süslenmiş birkaç bölümü de mevcut. Ayrıca, adam kaçırma ve teknolojik şantaja karşı koruma sağlıyor. Telefon, tam 1.33 milyon dolara satılıyor.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda4. GoldVish Le Million : GoldVish Le Million, ünlü tasarımcı Emmanuel Gueit tarafından tasarlanmıştır. En pahalı telefonlar arasında 4. Sıraya giren telefon, İsviçre’de piyasaya sürülmüştür. Dünyanın en pahalı telefonu olarak, ödül almıştır. Telefonda, 18 k beyaz altın v mücevher kullanılmıştır. Tam 1.3 milyon dolar fiyat etiketine sahiptir.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda3. iPhone 3G King’s Button : Dünyanın üçüncü büyük telefonu iPhone 3G King’s Button’dur. Avusturya’nın ünlü kuyumcusu Peter Aloisson tarafından tasarlanmıştır. Telefon, elmasla bezenmiştir. Fiyatı, 2.4 milyon dolardır.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda2. Supreme Goldstriker iPhone 3G 32GB : Dünyanın ikinci en pahalı telefonu Supreme Goldstriker’dır. 7.1 karatlık bir elmas, 271 gram altın ve elmas kullanılmıştır. Supreme iPhone 3G tam 3.200.000 dolara satılmaktadır.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda1. Diamond Rose iPhone 4 32GB : Ve, dünyanın en pahalı 10 cep telefonunda 1. Sıraya oturan Diamond Rose iPhone 4 olmuştur. Telefon, elmaslarla bezenmiştir. Arka panelinde, altın da kullanılmıştır. Apple logosunun tamamı 53 ek elmasla süslenmiştir. Telefonun fiyatı, yaklaşık 8 milyon dolardır.

İşte dünyadaki en pahalı 10 cep telefonu karşınızda

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...