Xiaomi Redmi 4A

Date:

Redmi 4A şimdi Hindistan’da

Basına gönderilen bir davet Hindistan için tasarlanan yeni telefon modelinin Xiaomi Redmi 4A olacağına işaret ediyor çünkü ‘smarter’ kelimesindeki A harfi, hem 4 ve hem de A olarak okunacak şekilde stilize edilmiş. Redmi 4A’nın Hindistan’daki çıkışına delalet eden davetin bir bölümünü aşağıda görebilirsiniz.

Redmi 4A 5 inch IPS LCD ekran ve 720 x 1280 pixel çözünürlüğe sahip. Cihaz Android Marshmallow işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 CPU ve Adreno 308 GPU işlemcili Qualcomm Snapdragon 425 chipseti ile güçlendirilmiş. 2GB RAM kartı ve 16GB telefon hafızası olan cihazda, hafıza artırımı için hafıza kartı girişi mevcut. Birincil kamera 13MP çözünürlükte ve ön tarafta 5MP çözünürlükte selfie çekicisi mevcut. Çıkarılamaz bataryanın kapasitesi 3.120 mAh, ve cihazda çift SIM kart desteği mevcut.

[irp posts=”228″ name=”Xiaomi çerçevesiz telefon konsepti Mi Mix ile rekor kırdı.”]

Redmi 4’te 4.100 mAh batarya mevcut. Diğer bütün özellikler Redmi 4A ile aynı. Redmi 4 gümüş, altın ve koyu gri renklerde satın alınabilir. Redmi 4A, Redmi 4 serisindeki üç telefonun en ucuzu. Redmi 4 Çin’de CNY 699 fiyatla satılıyor. Redmi 4 Prime’ın satış fiyatı ise yaklaşık CNY 899 civarında.

Redmi 4 Prime Snapdragon 625 (2.0GHz octa-core) SC ve 1080p çözünürlüklü beş inç ekrana sahip. Diğer bütün özellikler Redmi 4 ile aynı. Bununla birlikte Redmi 4 Prime cihazın arkasında bulunan birincil kamera için ekstra olarak ikili LED flash’ı barındırıyor. Redmi 4 Prime da gümüş, altın ve koyu renklerde edinilebiliyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...