Yeni Lincoln Navigator, devasa araç içinde zarif bir lüks

Date:

Yeni Lincoln Navigator’un yanında durmadan ne kadar büyük olduğunu anlamak zor. Adil olmak gerekirse, eskisinden daha büyük değil. Lincoln Navigator geçen yıl New York Otomobil Fuarı’nda sergilenen konseptten çok uzaklaşmamış. Yeni Navigator’ün oldukça heybetli bir duruşu var. Önceki konsepti “devasa, lüks bir yat” olarak adlandırmıştık ve bu açıklamanın arkasında duruyoruz.

Lincoln, “sessiz lüks”

Lincoln, “sessiz lüks” sağlamaya odaklanmış ve müşterileri deneyimini kişiselleştirmek için ürünleri ile birlikte bazı ilginç hizmetler sunuyor. Araç bakımı geldiğinde sahiplerinin arabalarını evlerinden veya ofislerinden alıp tekrar teslim eden bir Pickup & Delivery (Teslim Alma ve Teslim Etme) seçeneği var, araç sahiplerini yorucu bakım muayene işlerinden kurtarıyor.

Amaç herşeyin zahmetsiz olması. Motorda bu konuda yardımcı oluyor. Ford Raptor kamyonetlerde kullanılan 450 beygir gücünde twin-turbo V6 motor ve on-ileri şanzıman ile birlikte “sessiz performans” sürüşünü sağlamak için optimize edilmiş. Bu arada Lincoln Ford’un EcoBoost markasını kullanmıyor.

Lincoln Başkanı Kumar Galhotra’ya göre, Navigator için dijital gösterge ve bilgi-eğlence sistemi, “doğru miktarda bilgi” sağlamak üzere tasarlanan özel sistemler ile sevimli görünüyor. Ayarlanabilir sürüş modları, otomobilin daha fazla ekonomik ve doğru sürüş yapmasına imkan tanıyor. Ayrıca kaygan veya karlı koşullara uyum sağlamasına yardımcı oluyor. Ayrıca , F-150’den gelen Trailer Backup Assist’in yanı sıra, ileri veya geri sürüşte olmanıza rağmen daha kolay bir sürüş sağlamak için 360 derecelik kameralar ve uyarlanabilir cruise control sistemi bulunmakta.

Navigator, beş hızlı şarj USB portu ile neredeyse herkes için yeterli. Ayrıca dört adet 12 voltluk priz ve 110 voltluk bir priz bulunuyor. CarPlay ve Android Auto da standart olarak geliyor. Önde 30 farklı modda ayarlanabilen, ısıtma, soğutma ve masaj seçeneklerine sahip olan Lincoln’un Mükemmel Konfor Koltuklara sahip.

Aileniz için muazzam bir SUV arayışı içindeyseniz Lincoln’un bu aracı muhtemelen olmasını istediğinız birçok şeye sahip olduğunu gösteriyor, Sizin için büyük boyutlu bir araç olabilir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...