Yeni Moto G5 Plus’ın yeni görüntüleri sızdırıldı!

Date:

Yeni Moto G5 Plus’ın yeni görüntüleri

Yeni Moto G5 Plus’ın sızdırılan yeni görüntüsü birçok detayı ortaya çıkardı. Ortay çıkan bu görüntüler, telefonun Gold renkli ön panel ile geleceğini doğruluyor. Barselona’daki MWC 2017 fuarında Motorola markalı akıllı telefon Moto G5 Plus açıklanmıştı. Ancak, akıllı cihaz için ayrıntılı bir bilgi verilmemişti. Ortaya çıkan görüntüler vasıtasıyla akıllı cihaz Moto G5 Plus’ın birçok özelliğini öğrenebildik.

Akıllı telefon Moto G5 Plus, Android 7.0 Nougat işlemcisine sahip olacak. Telefon, 5.2 inç FULL HD bir ekrana sahip. Qualcomm Snapdragon 625 işlemcisi mevcut. 4GB RAM’e sahip olan telefon, 32 GB ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. Aynı zamanda microSD desteği de var. Akıllı cihazın arka kamerası 12 MP, ön kamerası ise tam 5 MP. Öte yandan, Moto G5 Plus, su tutmayan kaplama ile tasarlandı. Telefonun, 3.000 mAH’lık bir bataryası da var. Moto G5 Plus’ın fiyatı, 293 dolar ya da 310 dolar civarından olması bekleniyor.

Yeni Moto G5 Plus’ın yeni görüntüleri

[irp posts=”19543″ name=”Nokia, akıllı saatlerinin çıkış tarihini açıkladı!”]

Etkinlikte duyurulan bir başka cihaz ise, Motorola’nın Moto G5’i olmuştu. Bu akıllı telefonda, Android 7.0 Nougat platformuna sahip olacak. 5.0 inç’lik FULL HD bir ekranı mevcut. Qualcomm Snapdragon 430 işlemcisi var. 16 GB ve 32 Gb dahili depolama alanına sahip ve microSD desteği var. Akıllı telefon, 13MP’lik bir arka kameraya ve 5MP bir ön kameraya sahip. Pil kapasitesine gelecek olursak, 2.800 mAh’lık bir bataryası olacak. 221 dolar civarında bir fiyat etiketi olacak.

Her iki cihazda, bahar aylarında satışa sunulacak. Ama, henüz kesin bir tarih verilmedi. Yeni bir bilgiye ulaştığımız zaman sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...