Yeni bir iPhone 8 sızıntısı, olmasaydı iyiydi dedirtecek cinsten

Date:

Dikey arka-yüz kamerası

Yeni bir günün arefesinde, Apple’ın yeni nesil iPhone tasarımını gösteren bir başka iPhone 8 sızıntısı ile haşır neşir olmanın lezzet(sizliğ)ini yaşıyoruz. Evet, geçtiğimiz birkaç gün içerisinde üç beş adet resim seti peyda oldu online alemde. Söz konusu sızıntı resimlerle birlikte CAD şemalarını da içeriyor. Genel olarak görebildiğimiz kadarıyla yeni model, tüm gövdenin korunduğu bir model olacak gibi görünüyor, resimlerde görüldüğü kadarıyla.

İlk olarak SlahLeaks’te yer alan CAD görüntüleri, bu yılın en seçkin sızıntıcılarından biri tarafından da doğrulandı (her ne kadar sızıntıları bugüne değin henüz doğrulanmış olmasalar da. En azından iPhone 8 bağlamında).

CAD (Computer Aided Design / Bilgisayar Destekli Tasarım) hiç de hazzetmeyeceğimiz bir iPhone 8 dizaynına işaret ediyor gibi görünüyor. Zira bu modelde Touch ID parmak izi sensörü arka bölüme yerleştirilmiş. Fakat Benjamin Geskin, bunun doğru olmadığını söylüyor. Bunun yerine arka yüzde yer alan yuvarlağın Apple’ın logosunun konulacağı yer olduğuna vurgu yapıyor.

Bununla da yetinmeyen Geskin,  hızını alamayarak ikinci bir CAD resmi gönderiyor

SlashLeaks aynı zamanda iPhone 8 maket ünitesi ve koruyucu kılıfın olduğu birkaç resim seti de göndermiş.

iPhone 8 Dummy Case

Kılıfın tasarımına bakacak olursak, iPhone 8’in arka bölümünde ‘dikey’ bir kamera yer alıyor ve herhangi bir parmak izi okuyucusu bulunmuyor.

iPhone 8 Dummy Case

Resimler aynı zamanda iPhone 8’in önceki modellerine oranla daha ince ve uzun bir açma/kapama tuşu olacağını gösteriyor.

iPhone 8 sızıntısı Cüzdanda

SlashLeaks’te yayınlanan üçüncü resim iPhone 8’in cüzdana konulmuş halini gösteriyor. Gibi görünse de, resme biraz dikkat edecek olursak üzerinde ufak tefek oynamalar yapıldığını fark edebiliyoruz (telefonun köşelerine dikkat buyrunuz). Tabii bu, resimleri sızdıran kılıf üreticilerinin iPhone 8 hakkında tam bilgi sahibi olmadıkları anlamına gelmez illa da (her ne kadar bana göre hiç fikir sahibi değil gibi görünüyorlarsa da). Fakat hepsinin gerçek iPhone 8 maket ünitelerine sahip olduğunu da söyleyemeyiz. Aynı zamanda firma tarafından bir açıklama yapılmadığı sürece, hiçbir şeyin ‘onaylı’ olduğunu da söyleyemeyiz. Tüm bu sebeplerden mütevellit, iPhone 8’le ilgili gerçek detaylara erişmek için, her zaman olduğu gibi beklemek zorundayız Eylül ayı ortalarını, wesselam.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...