Yenilenen Xiaomi Mi Notebook Air ile ilgili bilgiler sızdırıldı

Date:

Xiaomi Mi Notebook Air ile ilgili bilgiler gelmeye başladı

Yeni Xiaomi Mi Notebook Air dizüstü bilgisayar modeli ile ilgili bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bugün, Xiaomi’nin yenilenmiş Mi Notebook Air dizüstü modeli ile ilgili bazı görüntüler yayınlandı. Xiaomi tarafından geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan Mi Notebook Air modeli, yenilenmiş hali ile ilk defa görüntülendi. Firma, yeni dizüstü modeli ile kullanıcılarının dikkatini çekecek gibi görünüyor. Ne zaman çıkacağını merak ediyorsunuz biliyorum. Firmanın açıklamasına göre, yeni dizüstü modeli bu yılın içinde piyasaya sunulacak. Henüz fiyat açıklaması yapılmadı. Mi Notebook Air modeliyle, Xiaomi’nin rakipleriyle rekabet ortamı kızışacak gibi duruyor.

Yenilenmiş Xiaomi Mi Notebook Air modeli, karşımıza ultra hafif bir tasarımla çıkacak. Ortaya çıkan görselden anladığımız kadarıyla, trackpadin sağ üst köşesine yerleştirilmiş daha doğrusu gömülü olarak gelecek olan bir parmak izi sensörü olduğu görülüyor. Mi Notebook Air modeli, 7.nesil Intel Core i5-7200U işlemci modeline sahip olacak. Ve, bu işlemcinin hızının ise, 3.1GHz olacağı da söyleniyor. 940MX modeline göre en az üç kat daha iyi performans sunacak.

Xiaomi Mi Notebook Air ile ilgili bilgiler gelmeye başladı

Xiaomi Mi Notebook Air modeli, GeForce MX150 ekran kartı barındıracak. Aynı zamanda cihaz, 8GB RAM, 128 ve 256GB depolama alanı seçenekleri ile piyasadaki yerini alacak. Ve, rakiplerine zorlu anlar yaşatacak. Ürünün ne zaman çıkacağına dair kesin bir tarih yok ama bu yılın içinde piyasaya çıkacağı bekleniliyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...