Zaman bükücü shooter game ‘Superhot VR’ artık HTC Vive’da

Date:

Strateji-aksiyon karması

Superhot VR Oculus Rift oyunu olarak hayat bulmamıştı ama netice itibariyle VR gözlüklere düştü yolu. Çift patlar silahları ve yeni ara yüz için oyunda yapılan yeni geliştirmelerle kısa ama tatlı bir sanal gerçeklik oyun kesitine dönüşmüş. Zamanı yavaşlatma ve mermilerden sıyrılarak geri fırlatma sırası şimdi HTC Vive kullanıcılarında.

En azından firmaya göre öyle. Daha hevesli Vive oyuncuları, geçen yıldan bu yana Steam VR kullanıcılarının ‘Superhot VR’ gibi Oculus ayrıcalıklarına erişimini sağlayan geçici bir yazılım olan ReVive’ı kullanabilirler. Bununla beraber Github dosyaları ve bir nebze zorluk arzeden çalışmalar herkesin harcı olmadığı içindir ki Steam’de yayınlanan yasal bir sürüm, gelecek ay düzenlenecek E3 oturumuna kadar VR oyunları denemek isteyen diğer Vive kullanıcıları için yerinde bir tercih olacaktır.

[irp posts=”14971″ name=”Siz siz olun, 2018’den önce Bluetooth cihaz almayın!”]

Oyunun mantığı oldukça basit: siz bir şeyler yaptıkça zaman ilerler. Tuzağa düşüp mermi yağmuruna maruz kalmamak için hareketlerinizi planlamak zorunda kalıyor olmanız açısından atış oyunundan çok biraz da strateji oyununu andırıyor aslında. Steam’de şu anda oynanabilir olan Superhot VR Haziran başına kadar satın almayı düşünen erkenciler için yüzde yirmi indirimlik avantaj sunuyor (yaklaşık 20$ civarında).

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...