ZTE Nubia Z17 akıllı telefonun tanıtımı yapıldı

Date:

ZTE Nubia Z17, sahip olduğu özellikleriyle çok iddialı

ZTE, yeni akıllı telefonu ZTE Nubia Z17’yi tanıttı. Telefon, özellikleri ve ince detayları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu yılın en iddialı telefonları arasında yerini aldı.

Çinli telefon üreticisi, bugün Pekin’de düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonu ZTE Nubia Z17’yi resmen tanıttı. Telefonun özellikleri ise dikkatleri üzerine çekti. Gelin bu yeni iddialı telefonun özelliklerine bakalım. Öncelikle, ZTE Nubia Z17’de Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisini kullanıyor. Telefonda, tam tamına 8 GB RAM bulunuyor. Bu özellikte onu birçok akıllı telefonun üstüne çıkarmaya yetiyor. Ayrıca, 128 GB dahili depolama alanına sahip olan telefon, kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor.

Nubia Z17, 3.200 mAh bataryaya sahip oluğ şarj tüketimini kontrol altında tutarak telefonun tek şarjla iki güne kadar dayanmasını sağlıyor. Bu da, kullanıcıların hoşuna gidecek bir diğer özelliği. Ayrıca, telefon Qualcomm’un Quick Charge 4.0 özelliği sayesinde hızlı şarj oluyor. Telefonu elinden düşürmeyenler için mükemmel bir özellik. Telefonun arka yüzünde 2x optik zoom destekli 23 megapiksel + 12 megapiksel çift kamera bulunuyor. Ve, sıkı durun ! Telefonun selfie kamerası ise tam 16 megapiksel.

ZTE Nubia Z17, sahip olduğu özellikleriyle çok iddialı

IP67 sertifikasına sahip olan ZTE Nubia Z17, suyun altında 1 metreye kadar dayanıyor. Ve, telefonda Dolby Atmos teknolojisi var. Bu ne işe yarıyor dersiniz? Bu özellikle, telefonun ses kalitesinin oldukça yüksek olduğu anlamına geliyor. ZTE Nubia Z17 akıllı telefonu, beş farklı renk seçeneği ile müşterilerine iyi bir hizmet verecek. Siyah, altın, kırmızı, mavi ve siyah-altın renkleri mevcut olacak.

ZTE Nubia Z17 akıllı telefonu, üç farklı seçenek ile satışa çıkacak. 6 GB RAM + 64 GB depolama alanına sahip olan versiyonu 411 dolar, 6 GB RAM+ 128 GB depolama alanına sahip olacak olan 499 dolar ve 8 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip versiyonu ise 583 dolar fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

ZTE Nubia Z17, sahip olduğu özellikleriyle çok iddialı

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...