YouTube VR oyun videolarından oluşan bir liste yayınladı

Date:

Bu VR videolarını telefonlarınızdan veya bilgisayarlarınızdan da görüntüleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıldan bu yana YouTube’da bir kaç 360 derece görüntülü VR oyun videosuna rast gelmiş olabilirsiniz. Bu videoları görüyor olmanızın nedeni, video platformunun 360 derece video deneyimini denemek adına yapımcılar ve yayıncılarla işbirliğine gitmesi sonucu o videoların çıkmasıydı. Bunun ardından YouTube bir çalışma ile bir sürü içeriği 360 derece video haline getirdi. Let’s Play fragmanlarından tutun da oyun temalı aksiyon videolarına kadar bir sürü içerik. YouTube bütün bu VR oyun videoları için bir oynatma listesi oluşturdu ve adını “Step Into Games”  yani “Oyunların İçine Bir Adım” olarak koydu. YouTube’un VR oyun videolarından oluşan bu video serisini düşünürsek tam yerinde bir isim olsa gerek. Bu listenin içerisinde tanıdık gelen  Minecraft, Super Mario Bros, Psychonauts, Need for Speed ve Call of Duty gibi oyunlar da var.

Çok daha gerçekçi deneyim yaşamak istiyorsanız bu oynatma listesini, Youtube VR aplikasyonundan erişerek, Google’ın Daydream veya Cardboard gözlüklerini takarak deneyimlemeniz gerekiyor. Tabi ki bu setlere ihtiyaç olmadan, telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan da bu videoları izleyebilirsiniz. Bu gözlük setlerinden farklı olarak sağa sola dönmek yerine, ekranı sağa sola sürükleyerek çevreyi keşfetmeniz gerekecek.

[irp posts=”10420″ name=”Google’ın 4K çözünürlüklü Jamboard’u Mayıs’ta çıkıyor”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...