BMW’nin geleceğe dönük yeni motosiklet konsepti: BMW Motorrad Concept

Date:

Biraz Scooter’ı andırıyor fakat bu, BMW’nin en son elektrikli motosiklet konsepti (BMW Motorrad Concept Link) olan, bilim kurgu filmlerindeki gibi geleceği hayal etmemizi sağlayan elektrikli motosiklet dizisi.

BMW Motorrad’ın Ekim 2016’da tanıtımını gerçekleştirdiği VISION NEXT 100 konseptinden ilham alarak geştirdiği Consept Link, elektrikli sürüş deneyimi sunarak alçak oturuş pozisyonu sayesinde araçtan daha kolay bir şekilde inip binmeye olanak tanıyor. Geleneksel motosikletlerin aksine Consept Link’in geri vitesi var ve bu da şehir içinde daha rahat hareket etmenizi sağlıyor. Gücü sağlayan teknoloji selenin altına oldukça iyi gizlenmiş.

Biraz Schooter'ı andırıyor fakat bu, BMW'nin en son elektrikli motosiklet konsepti (BMW Motorrad Concept Link) olan, bilim kurgu filmlerindeki gibi geleceği hayal etmemizi sağlayan elektrikli motosiklet dizisi.

Link’in gösterge paneli yok çünkü hız, navigasyon ve pil bilgileri ön cam panelde bulunuyor. Daha fazla kişiselleştirmek isteyenler ön camı değiştirebilirler. Ayrıca, gidonun altında ikinci dokunmatik ekran ve gidonda da seyir halindeyken istediğiniz ayarlamaları kolayca yapabileceğiniz dokunmatik düğmeler yer alıyor.

Biraz Schooter'ı andırıyor fakat bu, BMW'nin en son elektrikli motosiklet konsepti (BMW Motorrad Concept Link) olan, bilim kurgu filmlerindeki gibi geleceği hayal etmemizi sağlayan elektrikli motosiklet dizisi.

BMW sürüş ekipmanları tasarımıyla, gizlenmiş korumalara sahip hafif motosiklet ceketiyle de motosiklet dünyasının bir adım önüne geçmiş durumda. Ayrıca kol hareketinizi algılayıp bagaj kapağını açmanızı sağlayan hareket sensörleri de bulunmakta.

BMW Motorrad Concept Link yakın zamanda üretime girmesi beklenmiyor. Fakat bu konsept sayesinde endüstriye yön vereceği muhtemeldir.

Yeni nesil elektrikli araçlarda olduğu gibi sıfır emisyonlu bu araçlar bize geleceğin yakıtı kesinlikle elektrik olduğunu söylüyor.

BMW Motorrad Concept: BMW En Yenilikçi Motosiklet Konsepti.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...