2018 BMW X3’ün ilk görüntüler sızdı

Date:

 

Sadece fotoğrafları yayımlamakla kalmadı aynı zamanda spekülasyonları da beraberinde getirdi.

BMW tutkunlarını sevindirecek bir haber; 2018 X3, resmi duyurudan önce internete sızdı. Görünüşe göre bu, BMW’nin Hong Kong web sitesinin beceriksizliğinin sonucu. Sadece fotoğrafları yayımlamakla kalmadı aynı zamanda spekülasyonları da beraberinde getirdi. Üçüncü nesil X3 olarak, bu SUV aracı BMW’nin şimdi modüler CLEAR platformunu kullanıyor ve model çizelgesine göre daha fazla güce sahip.

Tasarımda birkaç değişiklik mevcut. X3 işleri büyük ölçüde değiştirmiyor ancak daha uzun bir ön uç, ızgaralardan ayrılmış farlar ve genel olarak daha geniş olması da dahil olmak üzere birkaç stil değişikliği var.

Sadece fotoğrafları yayımlamakla kalmadı aynı zamanda spekülasyonları da beraberinde getirdi

En heyecan verici özelliklerden başlayalım. 2018 X3 serisi ilk kez M Performans modeli ile piyasaya çıkıyor. X3 M40 modeli 100 km’ye 4.8 saniyede çıkıyor ve çıkabildiği en yüksek hız 250 km. 360 beygir güç üreten 3.0 litrelik ikiz turbo şarjlı, altı silindir motora sahip.

Ayrıcai dört silindir turbo şarjlı X3 xDrive20d ve altı silindir turbo şarjlı X3 xDrive30d ve gazlı 2.0 litrelik xDrive30i de ABD pazarında yerini alması bekleniyor. Gaz-elektrik hibrit versiyonu da üretim başladıktan birkaç ay sonra piyasaya çıkacak.

BMW, resmi olarak Pazartesi günü yeni X3’ü duyuracak. Ancak şimdiden tüm bilgiler ortada. SUV aracı bu sonbaharda Frankfurt Auto Show’da halka açılışını yapacak ve 2018 yılının başlarında showroom’larda sergilenmesi bekleniyor.

Sadece fotoğrafları yayımlamakla kalmadı aynı zamanda spekülasyonları da beraberinde getirdi Sadece fotoğrafları yayımlamakla kalmadı aynı zamanda spekülasyonları da beraberinde getirdi Sadece fotoğrafları yayımlamakla kalmadı aynı zamanda spekülasyonları da beraberinde getirdi Sadece fotoğrafları yayımlamakla kalmadı aynı zamanda spekülasyonları da beraberinde getirdi

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...