Hinge video profil seçenegi ile üstünlük sağlamak istiyor

Date:

Hinge video profil özelliği Instagram, Facebook veya telefon kamerasından yüklenebiliyor.

Online flört uygulaması Hinge video profil seçeneği ekledi. Şu anda herhangi bir kullanıcının profilindeki fotoğraflar arasına eklenmiş videolar otomatik şekilde oynatılıyor ve herhangi bir fotoğrafla video yer değiştirilebiliyor. Hinge video profili Instagram, Facebook veya telefon kamerasından yüklenebiliyor.

Hinge video profil özelliği olan ilk flört uygulaması değil. Bumble, bu yılın başlarında, 24 saat sonra kaybolan Snapchat benzeri video hikayeleri ekleyeceğini açıklamıştı. Aynı zamanda Match uygulaması da birbiriyle eşleşmiş videoları, fotoğrafları ve sesleri içeren bir video özelliği geliştiriyor. Bu flört uygulamalarından hiçbiri henüz bu özelliği eklemedi. Ancak Badoo geçen yıl kendi video özelliğini tanıtmıştı. Tinder, Happn ve OkCupid gibi diğer popüler uygulamalardan hiçbiri video ekleme planı açıklamadı. Bununla birlikte, Tinder, video mesajlaşma uygulaması olan Wheel’i Şubat ayında satın almıştı. Bu nedenle video özelliği muhtemelen kısa sürede eklenecektir.

Hinge video profil özelliği ekleyerek rakiplerine karşı üstünlük sağlamaya çalışıyor

Ayrıca, Hinge video profil ekleme yöntemlerine bakıldığında, Hinge’ın yeni özelliği mevcut videolarla sınırlı olduğu anlamına da geliyor. Çünkü doğrudan uygulama içinden yeni bir video çekilemiyor. Ancak daha önce kayıt edilmış veya yüklenmiş videolar için zaman sınırı olmadan eklenebiliyor. Hinge video profil özelliği güncellenmiş uygulamalarda çalışıyor.

Online flört uygulamaları, ağırlıklı olarak romantik katılım isteyen insanların sohbet, buluşma, flört etme gibi iletişim becerilerini kolaylaştırmak için geliştirilmiş konuma dayalı mobil uygulamalardır.

Bu alanda ilk popüler uygulama olan Tinder 2012’de başladı, daha sonra uygulamanın farklı varyasyonları çıkmaya başladı. Online flört uygulamalarında en popüler olanlar sırasıyla Tinder, OkCupid, Coffee Meets Bagel, Hinge, Tastebuds, Match.com ve Bumble dır.

Online flört uygulamaları, genç demografik kitleyi hedef almaktadır. Daha önce bu uygulamalara rağbet pek olmamış olsa bile, bugün insanların neredeyse% 50’si bu servisleri kullanıyor veya kullanan birisini tanıyor.

2007 yılında iPhone’un piyasaya sürülmesinden sonra, online flört uygulamalarının kullanımının artması ile birlikte online flört verileride artış gösterdi.

2005 yılında 18-24 yaş grubundaki çocukların yalnızca %10’u online flört servislerini kullandığını bildirmiştir; Bu sayı günümüzde nüfusun %27’sinden fazlasına yükselmiştir.

Hedef demografiyi çoğu uygulama için en çok kullanıcı sayısına dönüştürmek.

Pew Araştırma Merkezi 2016’da bir çalışma yürütürken, Amerikalı yetişkinlerin %59’unun online flörtün insanlarla tanışmak için iyi bir yol olduğunda hemfikir olduğunu belirlemiştir. Bu rakam 2005 de %44 olarak gerçekleşmiş.

Hedef kitleye göre online flört uygulamalarının kullanımdaki artış, akıllı telefon kullanımındaki artıştan kaynaklanıyor olabilir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...