2018 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid 680 Beygir güç pompalıyor

Date:

Çevre dostu spor araba

Porsche’un en güçlü Panamera modeli Turbo S E-Hybrid, Geneva Motor Show’da gösterime sunulmak üzere programa alındı. Tüm zamanlara selam çakan, Porsche’un ‘yeşil-araç’ stratejisi ile üretilen bu modeli hybrid eklentiye sahip.

2018 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, 4.0-litre 550-hp V8 ve 136 beygir gücü elektrik motoruna sahip bir güç treninin sunduğu toplamda 680 beygir gücü ve 626 pound-feet torque donanımında. 14.1 kilowatt’lık lityum-iyon batarya paketi aracın yakıtını tedarik ederken, araç yalnızca elektrikle 31 mil seyahat edebiliyor. Düşük torque bu büyük hybrid modelin saatte 60 mil hızı 3.2 saniye içerisinde yakalamasını sağlarken, yolda maksimum 192 mph hıza ulaşabiliyor.

Sekiz hızlı bir PDK çift-debriyajlı vites kutusu ve standart tüm-teker sürüş sistemi, yürüyen aksamı tamamlayan bölümler. Batarya 120-volt 10-amp’lik bir prizde 12 saatte şarj ediliyor. Fakat 240-volt 40-amperlik bir prizde 3 saatten az bir sürede doluyor.

[irp posts=”1277″ name=”Porsche ‘dan ilk orta-motor yarış otomobili 911 RSR”]

Rakamların da gösterdiği üzere bu hybrid, oldukça yetkin olacak. 12.3-inç dokunmatik ekranlı ‘Porsche İletişim Yönetim’ sistemini de içerecek olan model, firmanın son dönem lükse dönük özellikleriyle de donatılacak. Bir hava süspansiyonu, seramik kompozit frenler, Sport Chrono paketi, ve Porsche Torque Vectoring Plus da bu özellikler arasında yer alıyor olacak. Hybrid standart modeli 185.450 dolardan başlayan fiyatlarla, executive modeli ise 195.850 dolara satılacak. Bayilere giriş tarihi bu yılın sonu olması bekleniyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...