6 ücretli iPhone uygulaması şimdi ücretsiz!

Date:

İşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları!

Herkes akıllı telefon uygulamalarından hoşlanır. Pek çoğumuz şimdilerde akıllı telefon kullanıyoruz ve uygulamalar olmadan telefonlarımız boş birer kutudan başka bir şey değil. Ancak bazen en iyi olan uygulamalar biraz pahalı olabiliyor. Geliştiriciler bazen, önceleri ücretli olarak kullanıma sundukları uygulamaları sınırlı bir süre için ücretsiz olarak satışa sunabiliyorlar. Ancak şansınız varken bunları kapmanız gerekiyor. 6 ücretli iPhone uygulamalarını sınırlı bir süre için ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. İşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları! IOS App Store’dan edinilebilecek en yeni ve en iyi iOS uygulaması fırsatları haberimizin detaylarında sizlerle.

Bu uygulamaların ücretsiz olması sadece sınırlı bir süre için geçerlidir. App Store’a girdiğinizde uygulamanın paralı olduğu söylenirse, bunun anlamı anlaşmanın süresi dolmuş demektir. Süresi geçmeden deneyebileceğiniz bazı uygulamalar:

AdBusterİşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları![irp]

Reklamları, spamları, gereksiz kaynakları engellemek ve anti-adblock dedektörlerini atlamak için AdBuster’i kullanarak verileri kaydedin ve Safari uygulamasını hızlandırın.

Mevcut sürüm: iOS

Weight Trackerİşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları![irp]

Weight Tracker, kilonuzu isytediğiniz tarihlerde kaydetmek ve izlemek için hızlı ve kolay bir yol sağlar. Kilo bilgisini kaydetmek ve saklamak için çok sayıda kullanıcısı olan ve beğenilen HealthKit’ i kullanır. Eğer kilonuzu gün içinde ya da belli sıklıklarla ölçüyor ve kaydediyorsanız bu sizin için güzel bir uygulama deneyimi olabilir.

Mevcut sürüm: iOS

TickleMeThinkİşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları![irp]

TickleMeThink, yeni fikirler edinmenize ve sorunları çözmenize yardımcı olan bir beyin fırtınası uygulamasıdır. Düşünmeyi kolay ve eğlenceli hale getiren basit bir yapılandırılmış bir düşünme süreci sunar. Uygulamayı indirerek hem eğlenip, hem öğreneceğiniz bir uygulamayı deneme fırsatı elde edebilirsiniz.

Mevcut sürüm: iOS

MyBrushes Proİşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları![irp]

MyBrushes Pro, sınırsız katmanlarla sınırsız boyutlu bir tuval üzerine resim oluşturmak ve tüm boyama sürecini deneyimlemek için tasarlanmış benzersiz bir boyama uygulamasıdır. Eğer resme ilgi duyuyorsanız kısa bir süre için ücretsiz deneme imkanı sunulan bu uygulamayı telefonunuza indirmeyi sakın kaçırmayın.

Mevcut sürüm: iOS

 

Baby +İşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları![irp]

Yeni bebeğiniz mi oldu? Bebeğinizin gelişimini bu uygulama ile takip edin ve bu özel anları sonsuza dek kaydedin. Hem anne hem de babalar için destekleyici Bebek Uygulamasını edinerek bebeğinizin önemli anlarında hatırlatıcınız olsun.

Mevcut sürüm: iOS

 

Todotrixİşte günün en iyi ücretsiz iOS uygulaması fırsatları![irp]

Todotrix, görevlerinizi Eisenhower’ın karar matrisine göre etkili bir biçimde düzenlemenize yardımcı olur. Matris, görevlerinize öncelik vermek için mükemmel bir tekniktir. Düzen konusunda meraklı ve uygulamaları belirli bir nizamda telefonuna sıralayanlar için denemeye şans verilebilecek bir uygulama. Ücretsiz iken deneyin deriz.

Mevcut sürüm: iOS

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...