Overwatch bir ödül daha aldı!

Date:

Indie Games Fest’in en büyük ödülünü ise Quadrilateral Cowboy aldı.

Blizzard’ın çok oyunculu nişancı (multiplayer shooter) oyunu Overwatch bir ödül daha aldı. Geçtiğimiz gece gerçekleşen Game Developers Choice Awards ödül töreninin parlayan yıldızı, En İyi Oyun ve En İyi Tasarım ödüllerini kazandı. Ayrıca En İyi Seslendirme ve En İyi İlk Oyun ödülünü de ilk oyunu Firewatch olan Campo Santo stüdyosu kazandı. Playdead ise rahatsız edici platform oyunu Inside ile En iyi Ses ve En iyi Görsel Sanat ödüllerini aldı.

Geçtiğimiz yılın akıllı telefonlarda patlama yaşayan Pokémon Go ise En iyi Mobil Oyun ödülünü kazandı. En İyi VR/AR kategorisindeki ödülü ise Job Simulator: The 2050 Archive ofisine götürdü. Çokça kötülenen ama çalışma hırsından vazgeçmeyen No Man’s Sky ise Girişim Ödülü’nü kazandı. Bu ödül oyunun yapımcılarını bile şaşırttı. Oyunun yazılım lideri Innes, Twitter’dan paylaştığı yazıda yemek yerken “bu gece de ödül alamayız” derken ödül aldıklarını ve buna olan şaşkınlığını belirtti.

Gecede ayrıca Games Festival Awards’ın kazananları da açıklandı. Beyin-patlatıcı bulmacalarıyla Quadrilateral Cowboy oyunu en başarılı oyun olarak göze çarptı. Tasarımda Muhteşemlik ve Seumus McNally Grand Prize ödülünü kazandılar. Christine Love’ın geliştirdiği Ladykiller in a Band ise Seslendirmede Muhteşemlik ödülünü kazanırken David Kanaga’nın Oiκοςpiel, Book I (5 sahneli köpek operası) oyunu en iyi soyut ve alışılmadık oyunlara verilen Nouvo Ödülü‘nü kazandı.

[irp posts=”9713″ name=”Overwatch’un yeni kahramanı Orisa!”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...