Adele iptal edilen konserlerinin altında yatan sebebi açıkladı

Date:

Ses tellerinde zedelenme var

Ünlü şarkıcı Adele’in sevenleri iptal edilen konser şovlarına ödedikleri paraları geri alabilmek için atağa geçti. Yapılan açıklamada iptal edilen konsere rezervasyon yaptıranların ücret iadesi gerçekleştirilecektir denildiği öğrenildi. Ses tellerinde zedelenme var.

Eventim İngiltere, Adele’nin iptal edilen Wembley gösterilerine bilet satın alan herkes için rezervasyon ücretlerini iade edeceğini açıkladı.Pek çok izleyici, bilet başına rezervasyon ücreti olan 5.50 £ kaybetmelerinden dolayı şikayetçiydi. Şarkıcı, 1 ve 2 Temmuz’da gerçekleştireceği dünya turunun son iki konserini ses tellerine zarar verdiği sebebine dayanarak iptal etti. Eventim İngiltere, şimdi konserlerin “tazmini olmayan kısa süre içinde” iptal edilmesi nedeniyle kişilere paralarını geri vereceğini açıkladı.

[irp posts=”17576″ name=”Don’t Starve tadında yeni bilimkurgu oyunu geliyor”]

Eventim UK, Newsbeat’e verdiği demeçte, “1 ve 2 Temmuz’da Adele’nin final Wembley Stadyumu gösterilerinin kısa bir süre içinde iptal edilmesinin ardından, konunun tüm tarafların çıkarları doğrultusunda çözümü için etkinlik organizatörüyle yakın bir çalışma içindeydik. Dolayısıyla bu vesileyle sadece biletlerin değil, rezervasyon için ödenen ücretleri de geri ödeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Şirket, ödemeleri önümüzdeki haftalarda işleme koyacağını açıkladı. Bu duyurunun yapılmasından önce Adele sevenleri, paralarının geri ödenmesi için şirketin ve Adele’in sosyal medya hesaplarını bombardımana tuttular.

Ses tellerinde zedelenme var

[irp posts=”20689″ name=”LG G6’nın mini versiyonu LG Q6, Geekbench testinde ortaya çıktı”]

Çünkü organizasyon şirketi Eventim UK daha önce, bir konser iptal edilirse devlet tarafından belirlenen şartları ve koşulları işaret ederek rezervasyon ücretlerini geri ödemeyeceğini belirtmişti.  Eventim UK: “Makul gayretlerimizi, biletlerin gerçek değerini iade etmek için kullanacağız. (rezervasyon hariç, hizmet bedeli, tesis ücreti veya herhangi bir diğer ücret) mümkün olan en kısa sürede hesaplanıp ödenecektir.) Bazı kişiler, Adele’den bu durumu şikayet etmesi için tweetlemişti bile. Bu tweet’in ardından Adele hemen organizasyon şirketi ile kontağa geçti. Twitter’dan da kimsenin mağdur olmaması için gereken açıklamayı yaparak sevenlerinin gönlünü almayı bildi.Takipçileri ve sevenleri tarafından ses tellerindeki zarar, “Güzel sesine nazar değdi” yorumlarının yazılmasına sebep oldu.

[irp posts=”20696″ name=”İsrail, ABD menşeli bomba atabilen dronlara sahip olduğunu bildirdi”]

Şimdi hayranları daha mutlu. Adele, konserlerini neden iptal ettiğini açıklamak için Cumartesi günü uzunca bir açıklama yaptı. Bu açıklamada oldukça duygusal satırlar yer alıyordu. Hayatında oldukça değişken bir döneme girdiğini ve en yakın zamanda telafi edeceğinin sözünü verdi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...