Akıllı telefon HTC U11, yarın ABD’de ön satışa çıkıyor!

Date:

HTC’nin U11 modeli ABD’de ön sipariş almaya başlayacak

1997 yılından kurulan firma HTC, o yıldan beri büyük başarılara adım atmış elektronik cihazlar üreten bir şirket olmuştur. Öyle ki, ilk Android akıllı telefonu bile Samsung’dan önce piyasaya çıkarmıştır. Şirket, Cher Wang ve Peter Chou tarafından kurulmuştur. Önceleri, çoğunlukla notebook üreticisi olarak piyasada nam salmış bir marka olmuştur. İlklere imza atan şirket HTC, dünya’nın ilk dokunmatik telefonunu da üretmiştir. Ve, ilk Android akıllı telefonu çıkardıktan sonra da, Microsoft destekli ilk telefonu ve 3G destekli ilk akıllı telefonu üretmiştir. Kısacası, başarıları saymak ile bitmeyen bir firma olmayı başarmıştır. Şimdi de, yeni akıllı telefonu HTC U11 ile gündeme geldi. Akıllı telefon U11, yarın itibari ile ABD’de ön sipariş almaya başlayacak.

Birçoğumuz HTC firmasının adını 2007 yılında duymaya başladı. Ama, firma, daha sonra akıllı telefon parçası üreticisi Dopod International’ı satın almıştır. Bunun ardından ise, 2009’da “quietly brilliant” sloganı ile Dünya çapına açılmıştır. Şimdi de, U11 modeli ile yarın ABD’de ön siparişleri almaya başlayacak. Akıllı telefonun dikkatleri üzerine çeken teknik özelliklerine biraz sizler ile beraber göz gezdirelim.

HTC’nin U11 modeli ABD’de ön sipariş almaya başlayacak

HTC’nin yeni akıllı telefonu U11’in dikkatleri üzerine çeken ilk özelliği Edge Sense özelliği oldu. Cihaz, Edge Sense özelliği ile kullanıcılarına sunulacak. Akıllı telefon, 64 ve 128 GB dahili depolama alanı ile piyasaya çıkacak. Bunun yanı sıra, HTC yine bir cesaretlik örneği göstererek, U11’i ABD pazarına 6 GB RAM desteği ile sürüyor. Bu neden mi cesaretlik örneği? Çünkü, daha önce hiçbir marka, akıllı telefonunu ABD pazarına 4 GB RAM’den fazla olarak sunmamıştır. Akıllı telefon U11, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak.

[irp posts=”21694″ name=”Steven Spielberg’in yeni filmi Ready Player One’dan ilk fragman geldi!”]

Akıllı telefon, 5.5 inç’lik QHD SUPER LCD 5 ekranı ile çıkacak. Ekranı, darbelere karşı ise Gorilla Glass 5 koruyacak. Telefonun ön tarafında 16 megapiksellik bir kamera yer alıyor. 1080p FULL HD video kaydı yapan kamerada aynı zamanda Selfie Panorama modu da mevcut olacak. Telefon birçok renk seçeneği ile piyasaya çıkacak. Bunlar; mavi, kırmızı, gümüş ve siyah renkleridir. Akıllı telefon U11’in fiyat etiketine gelecek olursak da, 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak olanı 729 dolara satışa sunulacak. 64 GB’lık olanından sadece 80 dolar daha fazla. Tekrar belirtelim, akıllı telefon U11, yarın ABD’de ön sipariş almaya başlayacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...