Steven Spielberg’in yeni filmi Ready Player One’dan ilk fragman geldi!

Date:

Ready Player One filmininin ilk fragmanı yayınlandı

Başarılı yönetmen Steven Spielberg’in yeni filmi Ready Player One’dan ilk fragman yayınlandı. Haftasonu, San Diego Comic Con etkinliğinde birçok yapımın fragmanı yayınlanmıştı. Ve, her biri ayrı ayrı hepimizin dikkatini toplamayı başardı. Etkinlikte yayınlanan film fragmanlarından biri de başarılı yönetmen Steven Spielberg’in yeni filmi Ready Player One’dan geldi.

Steven Spielberg’in filmi, Ernie Cline’ın bilim kurgu romanından uyarlanmıştır. Bu yüzden, film içerisinde 80’li yıllardan birçok unutulmaz karakterlerde yer alacak. Ernest Cline’ın, Türkçe’ye “Başlat” olarak çevrilen kitabı Ready Player One, eğer okumadıysanız filminden önce mutlaka okumanızı tavsiye edeceğim bir kitaptır. Kitabı okuyanlar ise, eminim filmin fragmanını görünce bile oldukça heyecanlanmışlardır. Biraz sizlere Ready Player One’nin ne olduğundan bahsetmek istiyorum.

[irp posts=”21673″ name=”Beklenen haber geldi: Wonder Woman 2 geliyor!”]

Ready Player One, sanal gerçekliğin egemenleştiği alternatif bir geleceğin içerisinde geçiyor. Hemen hemen herkesin, Oasis isimli çevrim içi platforma bağlanması ve tüm yapılan işlerin bu platformda yürümesinden bahsediyor. Aynı zamanda, geniş çaplı bir sanal gerçeklik deneyimi sunan Oasis, alternatif bir gelecek konseptidir. Ve, birgün Oasis’in kurucusu olan James Donovan Halliday ölüyor. Arkasında ise, bir vaziyet bırakıyor. Vasiyet içerisinde, Oasis’in bu güne kadar sunduğu en büyük oyununu açıklıyor. Halliday, bu bulmacanın tamamını çözenlere, tüm servetinin vereceğini açıklıyor. Bunu duyan MMO evreninde ki her kullanıcı bulmacayı çözmeye çalışıyor. Böylelikle tüm servetin sahibi olmayi amaçlıyorlar.

Fakat, işler oldukça karışıktır. Servetin peşine düşenler sadece kullanıcılar değil aynı zamanda kullanıcıları satın alan şirketlerdir. Oasis, evrenindeki adı ile Parzival karakteridir. Servetin peşine düşen Parzival işi kötü niyetli şirketlere kaptırmamak için elinden geleni yapacaktır. VR teknolojisinin ileri seviye halini anlatan film, Ready Player One, 30 Mart 2018 tarihinde vizyona girecek. Lafı da fazla uzatmadan sizleri Steven Spielberg’in Ready Player One filminin yayınlanan ilk fragmanı ile baş başa bırakıyorum. Aşağıdaki linkten filmin fragmanını ulaşıp, izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler diliyorum!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...