Akıllı telefon Meizu Pro 7 yarın resmi olarak tanıtılacak

Date:

Tanıtım öncesi Meizu Pro 7 için ayrıntılar sızdı

Şimdiye kadar Meizu, Çin’de Apple’ın üretildiği fabrikalarda üretilen bir marka olmuştur. Meizu, ülkemizde de pek fazla bilinmiyordu. Ancak, Çin’de en çok bilinen iyi markalardan biridir. Son zamanlarda adından oldukça sık söz ettiren firma, yarın resmi olarak akıllı telefonu Meizu Pro 7’yi tanıtacak. Tanıtım öncesi, telefon ile ilgili bazı sızıntılar ortaya çıktı. Telefonun paylaşılan bir görseli ile, cihaz hakkında bazı teknik detayları öğrendik. Gelin, akıllı telefonu biraz inceleyelim.

Tanıtım öncesi Meizu Pro 7 için ayrıntılar sızdı

Akıllı telefon Meizu Pro 7’nin öne çıkan ilk özelliği, cihazın arka panelinde yer alacak olan ikinci ekranı. Telefonun, bu özelliği ilk duyduğu andan itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Telefonun bu özelliği uzun zamandır konuşuluyor. Ayrıca, cihaz iki farklı model ile satışa sunulacak. Şuan da sosyal medyaya sızan akıllı telefonunun görüntüsünden anladığımız kadarıyla, 1.9 inç’lik arka ekranın yanında 5.2 inç’lik ana ekranı da mevcut olacak. Telefonun işlemcisi ise, Helio P25 işlemcisi olacak.

Meizu Pro 7, 4 GB RAM desteği alacak ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Telefonda, microSD desteği olup olmayacağı şuan için belli değil. Yarın ki tanıtımdan telefon ile ilgili diğer ayrıntıları öğreneceğiz. Yeni detaylar da ortaya çıkabilir. Telefonun bir diğer modelinde ise, işlemci Helio X30 olacak. İkinci modelde ki bir diğer sürpriz ise, telefonun dahili hafızasından geliyor. Meizu Pro 7’nin ikinci modelinde, kullanıcılara 128 GB’lık bir dahili hafıza sunulacak. Birinci model de ise 64 GB’lık dahili depolama alanı sunuluyor.

[irp posts=”21700″ name=”Akıllı telefon HTC U11, yarın ABD’de ön satışa çıkıyor!”]

Meizu Pro 7’nin birinci modelinin kamerasına gelecek olursak, 12 megapiksel + 12 megapiksellik iki ana kamera yer alıyor. Ayrıca, 16 megapiksellik bir selfie kamerası da bulunuyor. Meizu Pro 7’nin ikinci modelinde de, birinci model de olduğu gibi 12+12 megapiksellik iki ana kamera ve 16 megapiksellik bir selfie kamera olacak. İki modelin de kamera özellikleri aynı. Bir diğer ortak noktaları ise, Meizu’nun mCharge özelliği olacak. Ortaya sızan görselden elde ettiğimiz bilgiler bunlar ile sınırlı. Tabii, bu teknik özelliklerin doğruluğu da kesin değil. Meizu, yarın ki etkinlikte yeni akıllı telefonu Meizu Pro 7’yi tanıtınca, doğru ve kesin olan bilgileri sizler ile paylaşacağız. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...