Alışverişin kalbi Orchard Road’a Apple mağazası

Date:

Singapur’daki Apple mağazası, Orchard Road’a farklı bir bakış açısı getiriyor

Apple, Singapur’daki yeni perakendecilerinden bariyerleri kaldırdıktan sonra bu hafta, 27 Haziran Cumartesi günü (Mashable aracılığıyla) başlatacağı büyük açılış öncesinde, birkaç gazetecinin, Orchard Road’daki mağazasını gezmesine izin verdi. Alışverişin kalbi Orchard Road, Apple’ın Güney Doğu Asya’daki ilk mağazasının konumudur.

Mağazanın dış kısmı, 120 metreye kadar uzanan tümü camdan oluşan bir tasarıma sahiptir. Temel düzeyi, Apple lokasyonlarının geleneksel perakende yönlerini barındırıyor. Müşterilerinin, iPhone, Apple Watch ve Macbook gibi ürünlere göz atmalarını ve satın almalarına olanak sağlıyor.

Apple Park’tan ilham alınan kavisli bir merdiven, müşterilerinin, Malezya’dan özel olarak getirilen geniş bir ağaç grubu bulabileceği ikinci hikayeye öncülük ediyor. Apple böylelikle “ modern zaman karesi” ortamını vereceğini umut ediyor. Ağaçların yanında, “Today at Apple” durumları için özel olarak tasarlanmış küp topluluğu ve geniş bir ekran yer alıyor.

Singapur’daki Apple mağazası, Orchard Road’a farklı bir bakış açısı getiriyor

Medya’nın Apple Orchard Road’taki gezisi sırasında, bir illUstratör , Apple kalemiyle iPad’te çizim yapıyordu. Ve çizimi yapan kişinin nasıl ilerlediğini göstermek için bu an, ekranlara yansıtılmıştı. Hepsi gibi “Today at Apple” durumlarında şirket, müşterilerin, günün herhangi bir saatinde Apple içerisinde yürüyebilmesini ve ilham almasını istiyor. Apple’ın müşterileri için hedefledikleri farklıdır.

Apple;

“”Sadece, orada oturan bir illüstratör görüyorsunuz ve biz de video duvarında onun çizimini size gösteriyoruz- bu Apple’ın asıl hedefi. Sizler gelip ilham alabilir veya bir iPhone satın alabilirsiniz. Ancak, bizim hedefimiz, insanlara, ürünlerimizle neler yaratabileceklerini göstermek olmuştur.” diye açıklamıştır.

Bir buçuk yıl sonra, nihayet, Apple Orchard Road, 27 Mayıs günü saat 10:00’da halka açık olacak. Ayrıca, mağazanın duvarlarında asılı duran, Mashable ve CNET tarafından çekilmiş fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...